Followers

Friday, April 8, 2011

milo O jak dulu nescafe O

milo O

La nie aku memang minum inilah untuk segala bagai kecuali lepas makan nasilah. Satu hal sebab minuman lain sudah tidak bolah terima pakai dalam perut aku. Kekadang aku mesti minum juga air soya untuk penambahan kalsium. Selalunya aku minum milo ini kosong-kosong sahaja. Memang dari sebelum pregnant lagi aku sudah suka minum begitu. Serius memang tawar kaw punya.
Kekadang rasa jemu juga minum menda ini, tapi hendak buat camnakan.
Erm

nescafe O

Sebelum jadi mak buyung ini nescafe adalah minuman rutin aku. Tapi kata orang bila minum nescafe ia menarik sumber kalsium dalam badan kita. Ye rasanya.
So dalam keadaan sekarang ini. sekalaaaaaaaaa gitu aku minum juga kalau teringin.
;))

4 comments:

Ina Hashim said...

akak time preggy takde pantang larang pape..sumer belasah je kalo teringin..kopi mmg tiap2 hari minum...tapi akak make sure amik semua vitamin yg doc kasi n mmg doc kasi extra kalsium tablet..tapi soya mmg time preggy xleh minum,rasa nak muntah lak

haslina said...

hikhik syiok.
air lain tu minum gak, tapi less lah.

susu pula mmg tak gi. sebab tu mmg minum soya serbuk. alhamdulilah boleh masuk gitu.

YUL said...

milo o mmg best, huhu, lagi2 kalau cecah ngn roti, peh, mantap

haslina said...

yul - itulah betul, minum masa panas2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails