Followers

Thursday, January 12, 2012

2nd bridge.

Salam hari Khamis.
Alhamdulilah.
Semoga di permudahkan urusan dan di murahkan rezeki lagi pada hari ini amin amin amin.
;))

Lama sudah aku hendak ambil signboard picture jambatana ini.
Ialah selalu lalu di sini mesti banyak kereta sahaja.
Bahaya kalau berenti.
Lagipun memang tiada tempat untuk parking sebenarnya.
Kebetulan balik cuti Tahun Baru, kami balik pagi Jumaat.
Aku cuti awal.
Memandang kereta tiada. Jalan pun macam kosong.
Jom ambil gambar.
Jalan ada dalam tiga lorong.
Normaly jalan mendako bukit ada dua lorong.
Location Bukit Putus, Jalan Seremban-Kuala Pilah, N.Sembilan.

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo nak gi PD lalu sini tak?

Atia Adina said...

saya selalu lalu jalan ni...kampung kat Palong 6

haslina said...

eliss - tak lah dear. ini kalau gi area kuala pilah, bahau dan seangkatan dengannya.

atia - hehehe, itulah kan selalu lalu. tapi baru 1st time dapat amek gambar ni.
kg saya di kuala pilah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails