Followers

Thursday, January 5, 2012

Calendar meja.

Salam pagi Khamis.
Alhamdulilah bertemu lagi kita dilaman blog ini.

Pagi ini Haziq merengek sikit. Buat muka moody.
Aku tahu theme kalau muka itu. Alasan tidak mahu pergi sekolah.
Tapi tidaklah sampai menangis.
Cuma dia diam dan membatukan diri.
Alhamdulilah hubby pandai pujuk Haziq.
Memangnya malam tadi aku dan hubby sibukkan diri bertanya itu dan ini pada Haziq.
Aku hendak Haziq feel bahawa sekolah itu adalah penting.
Sebab itu kami cuba buat Haziq happy kalau hendak pergi sekolah.
Kata hubby segala uniform dan baju sport hanya akan dapat dalam 2 ke 3 minggu lagi.
Fuh, maknanya Haziq pergi tabika pakai baju biasalah nampak until that time.

Kembali kepada tajuk.
Hari itu memang ada story mory dengan hubby.
Cadangan hendak membeli calendar meja.
Ah aku memang jenis begitu, terlalu teliti dengan calendar dan juga jam.
Mesti hendak ada sahaja 2 items itu.
Lagipun setakat hari itu tiada pula dapat mana-mana free gift pun.
Luckily aku tergerak hati mencari majalah di stor malam tadi.
Tetiba ternampak pula calendar 2012 dapat dari insuran anak-anak yang dapat mungkin 2 ke 3 bulan lepas.
Sudah terlupa kan.
Alhamdulilah, tidak perlu membeli.

De calendar.
Sudah letak atas meja office.

2 comments:

Ieda AlHabsyi said...

di opis ieda byk dpt kalender, so, dekat meja penuh kalendar, kalau salah tarikh lagi lepas ni tak tau nak kata apa dah hehehehe :)

haslina said...

wow. bestnya ieda.
mesti okiesnya tarikh terutamanya part cuti umum kan.
syiok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails