Followers

Thursday, March 29, 2012

Haifa C bersama kasut baru.

Salam Khamis.
Alhamdulilah.

Konfius kejap pagi tadi. Sebabnya aku boleh menguap masa tengah driving. Pelik. Sebabnya jarang amat waktu pagi aku berkeadaan begitu.
Namun alhamdulilah, semua masih okies bila di office.
Seperti biasa, aku bajet mesti sebab aku sudah terlebih gemuk. Itu yang sangap tu.
Erm.

Posing dengan pink di kaki.

Dan dan sahaja kasut Haifa sudah ketat baru-baru ini. Makanya mencari seluar dan kasut aku. Sekali pencarian kasut anak dara tecik aku ini.
Tidak membeli kasut mahal pun. Cukup yang mana berkenan dan sesuai. Kami beli di shoplot di Giant. Hubby mahu warna purple. Saiz pula sudah habis. Makanya again pilih warna pink.
Erm lagi.

Da buat aksi boring da.

Kasut comel Haifa C.

5 comments:

Miss Neddy said...

comel nya Haifa. Bila la nk jumpa dgn aunty neddy ni ye. Dh lama tak jenguk blog, tgk baby dh besar. :) *rindu musim2 tak busy mcm 3-4 thn lepas..*

haslina said...

welcome Neddy. itulah lama menghilang. ooo bz yea.
x pe semoga semuanya di permudahkan.

oya said...

kasut pink comel.geram tgk haifa.comel sgt.

Miss Neddy said...

Busy sgt. skrg ni baru ok sikit. biasala budak2 baru nk mula hidup kak. skrg dh stabil sikit, blh la berblogging balik. :)

TQ diatas doa kak.

haslina said...

dik oya - huhu, mmg akak pun sbg mama dia pun selalu geram dgn dia.

dik neddy - alhamdulilah. selamat kembali blogger.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails