Followers

Tuesday, August 27, 2013

My S'pore cousins. Pictures with WhatsApp.

Assalamualaikum. Alhamdulilah baru brunch. 1st time membeli makanan di kantin sebab sangatlah penat semalam. Lauk dan nasi pun semuanya habis di makan masa dinner. Hendak masak baru, tiada mood.
Memandangkan sudah ada WA group dengan cousins aka very close macam adik beradik. Kami memang online sentiasa masa cuti Raya lepas.
Iya, kami memang sangat sangat rapat sebab masa zaman-zaman cuti sekolah dulu, kami memang duduk the whole holiday di rumah arwah nenek bila balik sana.

Dillah, Diana and Salmi. 
Anak adik-adik emak.

Salmi, Dillah, Diana, Abang Yazip wife, Kak Nita and Daniel wife aka mama to Adelia. 

Rumah Daniel. 
Masa time raya hari itu, katanya tengah kusyuk menonton cerita horror Conjuring.
Yang tecik baju purple tu, 1st daughter Daniel, Adrina namanya. Rasanyalah.

Jom masak lauk Ayam Kalio. 
Cuba klik.


Masih kusyuk menonton lagi.

 Daniel 2nd daughter, Adelia.

4 comments:

Ina Hashim said...

alolo comelnya Adelia...secomel namanya...pipi labuh cam nak geget2

Wak Gelas™ said...

meriahnyer uools.,eHHE

jai said...

cantik gambar dan menarik.

Ms Haslina said...

hikhik, kan kak Ina. comel kan. baru 2 bulan lebih rasanya.

wak gelas - a'ah, siapa kata raya orang bandar tak meriah kan.

jai - tima kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails