Followers

Wednesday, December 10, 2008

Hari ni buat kerja di office jea.

Hari ni aku baru start kerja. Aku cuma cuti 1 hari jea utk raya haji sebab mmg cuti aku da habis utk tahun nie. Boleh gitu...hehehe..ni pun cuti gantian sebab aku kena kerja hari ahad bulan oct hari tu. So aku kena habiskan cuti tu tahun ni jugalah. Tapi badan masih penat lagi sebab asik makan daging, ayam dan menda2 yg bersantan...lomah badan dibuek ek.

Balik office hari ni mmg aku tak de kelas. Syok kan...tp byk menda nak kena update dan buat hari ni. Tapi ada menda yg paling tidak SYOK dan membuat semua officemate aku x syok jugak. Ktorang dapat HEAD department baru start 1 dec baru2 nie. Pertama kali nyer aku dapat boss perempuan. Mmg aku tak de kisah pun saper nak jadi ketua pun, tp orang ni masalahnyer the whole department amat tidak menyukai dia. Sebabnyer..ermmm...perangai@sikap dia yg orang semua tak suka. Itu jea lah...part lain aku tak pasti lagi. Bg aku dan juga member aku sebelah meja aku nie, kami sama2 sakit kepala bila tahu hal nie. Ntah lah bagaimana agaknyer flow office aku nie nanti. Aku pulak...klu da payah2 sangat nanti..ntahlah..

Hari isnin malam hari tu, barulah dapat tgk tv sepenuhnyer. Klu tidak ada jea terganggu sana sini. Semua yg ada da balik KL, Haziq masih sibuk lari sana sini, parent aku pi kenduri malam tu. En Hendra pulak da tido awal dan adik aku jea ada. Aku pi paksa dia tgk movie KAYANGAN yg ditayangkan di TV1. Ok gak adik aku dan aku melayan citer tu. Lagi pun byk guna bahasa n9....tu yg syok tgk tu. Aku pun tak tahu sgt citer ni pasal aper. Tp saja aku teringin nak tgk movie.
Boleh la juga layan citer ni. Yg syoknyer Fazura dalam citer tu adalah seorang blogger, so dia selalu update blog dia. Fazura suka kat T.A, tp dia pendamkan perasaan jea sebab T.A da ada gfriend. Fazura suka luahkan hati dia pada blog tu. Kebetulan yg selalu baca blog dia ialah adik Tengku Amir (hero citer tu). So in the end Tengku Amir dapat tahu Fazura suka kat dia, itu pun lepas adik dia find out penulis blog itu ialah Fazura.
Moral nyer, skrg nie klu kite suka seseorang kononnyer leh la luahkan kat blog yg kt tulis. Manalah tahu kan...kot2 orang yg kt suka tu duk baca blog kita..in the end boleh lah happy ending..iye la kot..

8 comments:

anand said...

I DONT UNDERSTAND BUT ANYWAYS HAVE A GREAT DAY MY DEAR FRIEND...MAY GOD BLESS YOU.

haslina said...

anand ~ im sorry because in not using english in my post..but thank you so much for coming here..

NedDy said...

erm neddy pun tgk citer ni aritu..citer KAYANGAN ni sgt besh..mcm baca novel laks.

haslina said...

Oooo iyea kea NedDy...hehehe
tu lah..cam ada something je kan citer tu...ok lah..
:)

:: Cikgu Wiween :: said...

waaa besh plak tgk kayangan. Ween lama x tgk movie ape2 kak. huhuk

haslina said...

ween ~ movie tu tayang kat tv1 ari isnin malam baru nie..

bz kea..da lama x tgk movie..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yer ker tayang kat tv1?terlepas laa ni..masih blom terlambat kan?Selamat Hr Raya Aidil Adha..

haslina said...

ellis pun tunggu nak tgk movie tu kea..lagipun sibukkan dgn preparation kenduri akikah Nuha kan..mana lah ada masa nak tgk tv kan klu nak kenduri..

a'ah masih boleh lagi kan..Selamat Hari Raya Aidil Adha juga pada ellis sekeluarga..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails