Followers

Friday, December 5, 2008

Im bzzz and so tired..

Di sebab kan aku ada kelas pagi pada setiap hari rabu, khamis dan jumaat. So aku kena keluar rumah lebih awal dari biasa. Pastu mmg aku perasaan tiap2 malam tu aku tido awal. Penat sgt....Sekarang ni mmg tgh bzzz jea. Mana dgn students final project, students kelas dan juga students lab.
Pg td En Hendra masak nasi ayam. Dalam jam 7am semua nyer da siap, sup ayam, ayam goreng, sambal dan nasi ayam da mask. Aku tak tahu pun planning dia nk masak2 nie dan aku tak nak pun menyusahkan dia pagi2 nie. So pagi td tu dalam 7.15 gitu aku da makan nasi ayam. Sampai la nie masih kenyang. Terbayang2 pulak nasi ayam cik abang...sedapnyer. Terima kasih sayang kerana memahami keadaan isteri yg mmg penat sangat 3 hari nie. Rasa macam nak demam da pagi tu, tp gagahkan diri gak pergi office. Yg syoknyer aku speeking london kela pagi td tu. Sebab ada 5 orang students international. Kelakat nyer kelas ari isnin khamis dan rabu ajar bahasa melayu, kelas selasa dan jumaat speeking london..ish...ponin kepala den.

Gaya Haziq lepas mandi. En Hendra duk ikatkan tuala kat leher Haziq. Siap pakai sandal Emo dia. Rambut pun da panjang da.

Aku insyallah akan blk kuala pilah petang esok lepas pi cari sandal baru Haziq kat seremban. So ada kat kg until selasa rasanyer. Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada semua. Semoga selamat pergi dan balik ke kg halaman.

9 comments:

NedDy said...

Wah, untung akak dpt hubby camtu..ermm haziq comeyyy...kiss & hug utk haziq..

haslina said...

NedDy ~ alhamdulilah amat bersyukur akak dapat hubby En Hendra..
ok..kiss and hug for Haziq..
:))

13may said...

heheh heheh

Salam Aidil Adha :)

haslina said...

mr13may ~ selamat aidiladha juga.

:: Cikgu Wiween :: said...

whoaaa sexy haziq pakai towel kekekek :p

salam aidiladha kak haslina! *pelok* balik pilah x ni? ;)

anand said...

cute baby and cute dressing style...i loved it.

haslina said...

ween ~ sama gak salam aidiladha..
a'ah balik pilah petang sabtu..

hehehe..itu kerja abah Haziq la tu..

anand ~ hehehe..

anand said...

please add me to ur blog

haslina said...

im already link your blog..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails