Followers

Monday, December 15, 2008

Keyboard not function, siakap sweet sour and gubahanku..

Haziq tgh syok makan sayur.

Assalamualaikum...
Hari ni komputer kat opis ada problem, keyboard x function. So seharian hari ini kerja nyer ialah KERJA jea. HEEEheh. Alhamdulilah aku ada kelas 2pm to 5pm, ok gak dapat kuar dari duk depan komputer yg ada tapi x berfungsi. Insyallah hari esok harap2 komputer aku da ok lah...amin.

Kepala aku asik sakit jea lately nie..tak tahu naper. Mungkin sebab byk sgt ngadap komputer kot or ada sebab lain...dunno. Aku mmg 'kaki' migrain pun.

Hari sabtu baru ni En Hendra berbesar hati masak lunch 4 us...alhamdulilah. Pagi tu ktorang breakfast mee goreng mamak..aku lah masak. Bkn aku x nak masak lunch hari sabtu tu, tp seriusly aku mcm rasa x sedap badan..kepala kekadang sakit jea. So seperti dijanjikan, En Hendra masak ikan siakap sweet sour dan juga sayur campur. Syokkkk sungguh...aku mmg fav. makan ikan.

Gubahan bunga baru aku, erm since kelas da start ni aku da jarang dapat menggubah. Ialah da penat kat office. Lagipun aku da jarang kuar utk beli bunga baru. Tgk2 lah nanti, insyallah aku nak bt gubahan baru sebab ada 2 pasu lagi kat umah yg masih belum digunakan...tp bunga x de.

Wokeylah..dari lepas isyak aku dpn pc ni..hahahha. Nak log outlah..chow..

9 comments:

Aleeya said...

perghhh sedapnye masakan..

faridmw said...

salam... comel haziq... hehehe

sedap nampak makanan tu...

Our Dreams Of Life said...

fuiyo...sedap nmpk siakap tuuu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..sukanya makan sayur..hrp2 nuha pun suka mkn sayur mcm haziq..wah terliurnyer !

haslina said...

aleeya ~ tima kasihhh..

faridw ~ salam..tima kasih...apa kabar org syria tu?

kak ina ~ ray yg masak...luv ikan so much...

elliss ~ tu lah..sedap jea tgk dia makan..asik sekali..
boleh lah nuha join ngan haziq sekali nenanti makan sayur..hehehe

aryllia said...

sedap jek negok haziq mkn sayur...

haslina said...

aryllia ~ mmg pun..siap ada bunyi slupp lagi bila dia makan sayur2 tu menanda kan syok dan sedap benar bila makan sayur..

:: Cikgu Wiween :: said...

waa sodapnye tgk haziq mkn sayur. payah nak tgk budak2 suke makan sayur kak :D

haslina said...

ween ~ welcam..
alhamdulilah lah..sebab parent Haziq amat sukaaa makan sayur. itu yg agak nyer turun ke Haziq tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails