Followers

Wednesday, December 3, 2008

2 tahun da..alhamdulilah

Alhamdulilah semalam genap 2 tahun kami bersama as husband and wife. Syukur ke hadrat ilahi dengan nikmat yg telah diberi pada kami disamping buah hati Haziq. Semoga ALLAH panjang jodoh kami hingga ke syurga dan di kurniakan anak yg ramai juga semoga dipermudahkan dan dilindungi hubungan kami suami isteri amin ya rabbil alamin.
Semalam petang mak En Hendra juga mak mentua aku ada call utk wish pada En Hendra juga pada aku. Rasa sebak dan gembira aku dengar dari telefon wishing dari jauh tu. Terima kasih Mak.
Malam td kami keluar berempat. Saja aku invite adik bongsu aku join ktorang, lgpun lama da x makan2 dgn adik kesayangan aku nie. Syok sungguh pi makan kat tempat lain dan makan kek pulak kat tempat lain. Lepas makan kek, En Hendra tanya lagi, klu ada saper2 yg masih lapar..jom kt pi makan dan lepak tempat lain pulak.heheheh. Tapi semua orang da x larat da. perot da kenyang gitu. Anyway...im so happy malam td.

Bunga gubahan aku semalam. Sila tgk detail lagi di 2nd blog aku.

12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga bahagia selalu sampai akhir hayat? bila nak bagi haziq adik ni? :D

haslina said...

eliss ~ amin dan tima kasih..tu lah semoga ada rezeki saya utk bg Haziq ramai adik...

NedDy said...

semoga berbahagia..eermm sonok tul tgk org yg dh kwen ni ek...:)

haslina said...

amin..tima kasih NedDy..
:))

klu NedDy da kawin..confirm akan rasa lebih seronok..kan..

maidatul said...

semoga bahagia slamanyer...
:)...bile haziq leh dpt adik lg nie..

Our Dreams Of Life said...

Hepi ANNIVERSARY Lin....moga bertambah lagi zuriat adik-adik buat haziq...psst..smp bila haziq nak main sensorang...cian dia...

haslina said...

akma ~ amin..tima kasih..tu lah..belum ada rezeki lagi lah...

kak ina ~ amin..tima kasih jugak kak..mmg saya AMAT KEINGINAN utk bg Haziq adik dan adik lagi..tp rezeki belum ada kak...

mmg kecian kat Haziq..

makingahero said...

Hi is that is your hubby..?

makingahero said...

hi friend,Hey you sound good.so what i have done is that i have added your blog link to my blog.so friend you also add my link to your blog.let us share our experiences....ok friend see you in the next post bye takecare.

LovelyAyangazli said...

reen ~ salam reen, tengs anyway lawat ayg nyer bl0g...
wah hapi aniversary ya :X semoga kekal hingga akhir hayat :X

cantik reen gubah munge tuh..leh ar tolong ubah munge utk sye kawen nnt ...heheh :P

take care ;)

haslina said...

ayang ~ sama..tima kasih kembali sebab dtg sini gak..
amin ya rabbil alamin..semoga kekal jodoh saya..

gubahan bunga..tima kasih...eh boleh jea..bile nak kenduri nie?

haslina said...

making hero ~ anand, yes that is my husband.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails