Followers

Thursday, September 17, 2009

biru nasi kerabu dan tahu bakar..

Alhamdulilah dapat juga aku merasa NASI KERABU dan juga TAHU BAKAR untuk jaudah berbuka semalam. Asalnya kami 'rehat' memasak semalam. So aku ditugaskan oleh En Hendra untuk membeli juadah berbuka. Alahai lauk di kantin office cukup untuk selera En Hendra sahaja. Aku pulak camna kan!!!

Sampai rumah dekat jam 6.50pm gitu. Aku ajak En Hendra dan Haziq pergi pasar ramadhan. 1st time tu, kami pergi pasar ramadhan sepanjang bulan puasa ini...hehehehe. Aku hendak makan nasi kerabu dan juga tahu bakar. Itu sahaja aim aku.
Ok lah rasa nasi kerabu tu walaupun kurang birunya. Tapi portion nya cukup banyak dengan harga RM3.50. Aku siap makan berulang-ulang gitu. Walaupun tahu bakar itu tidak sesedap yang aku makan masa study dulu...tapi kira ok lah dapat merasa kan. Bukan senang hendak dapat menda tu.

3 comments:

Ina Hashim said...

akak pon suka nasi kerabu..tapi kat sini nasi kerabu x sedap +mahal wooo

maidatul said...

sedap tuh nasi kerabu+daging bakar...peh lapo plak rasa...tapi sepjg ramadhan nie tak sempat nak cari nasi kerabu...nk cari gak lah nti...

haslina said...

kak ina ~ sama lah kita kan kak...oooo..gitu pulak ek...klu murah ok lah kan...ini mahal...x payahlah kan..

akma ~ itu lah pasal...syukur akak dapat sebungkus nasi kerabu tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails