Followers

Friday, November 12, 2010

Baby GAP untuk Haziq dan Haifa.

Baju baby GAP.  
Memang tengah hendak beli baju ini sahaja untuk Haifa dan Haziq. 
;-)) 

Saja aku belikan sama patern baju baby GAP. 
12 - 18 months untuk Haifa dan 4 years untuk Haziq.

  
Haziq punya. Waima Haifa punya sama patern, tapi color pink.

 Baju ini pun ada dua helai, 
satu untuk Haziq dan satu lagi untuk Haifa.

6 comments:

mamalieyna said...

cantik2 la baby GAP ni kan...Arif baru ada 1..huhu...terus rasa teringin nk beli lg bila tengok Haifa n haziq pakai..sedondon..tmbh comeeiiii! ^_^

dah besar haifa n haziq..cun n encemlah!

mahira oya said...

alololo comeynye...
cantik baju baby GAP

mrsboan said...

comeii kan kalo bdk2 pakai baju sama. teringin gak nak beli baju bby GAP camtu...tapi x beli lagi...isk kena beli nih...

haslina said...

lieyna - mmg br 1st time beli baju ni..nampak sesuai dgn anak2..tu yg beli lagi untuk kali kedua..
total up ada 5 pasang utk Haziq dan 4 pasang untuk Haifa..
;))

mahira - sungguh sungguh comel...
hikhik

mrsboan - budak2 mmg comel klu bj diganding-ganding...
kena pi beli tau!!
hikhik..

Nad @ MamaZakwan said...

zakwan pun ada beberapa pasang..nmpk cute sgt bile budak2 pakai pyjamas ni kan? hehhee..selamat berkenalan! :)

haslina said...

hikhik...mmg kan..sgt comel..

salam perkenalan kembali..
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails