Followers

Monday, November 1, 2010

Thank you Huggies

Waima dalam awal bulan 10 atau hujung bulan 9, aku and hubby gigih menggunting dan mengira points yang ada pada plastic pampers Huggies yang memang di pakai oleh Haifa dan Haziq. Aku dengan hubby memang suka buat menda-menda gini. Sudah banyak juga free gift dari Huggies yang kami redeem. Seronok tengok anak-anak main-main. Ialahkan, bukan tidak boleh beli, tapi memang tidak ada yang dijual pun free gifts dari Huggies ini.

Free gift yang boleh di redeem

Form yang boleh di download dari laman web Huggies, tapi kena jadi ahlilah dulu

Kalau tidak silap aku paling cepat dapat barang ini selepas surat di hantar ialah 4 minggu, tapi tahniah to Huggieslah. Tidak sampai 4 minggu kami sudah dapat barang-barang itu.

Barang sudah sampai

Ada 2 barang

Ini untuk Haifa

Ini pula untuk Haziq

 Car

 Elephant

6 comments:

Ina Hashim said...

comelnya tent tueeeee...akak x penah lak simpan plastik diapers..sumer buang jek..rugi wooo

haslina said...

bolehlah start menyimpan kak....kami mmg rajin sungguh simpan menyimpan ni..

;))

aliaaroslan said...

bestnya kak has!!! seronok kanaks tu main..

maidatul said...

wah seronok anak2 kecil yea...dapat mainan tue...

haslina said...

alia - cadangannya gitulah, tapi kejap sahaja diaorang nak main..lepas tu leh wat tak tau jea..
;(

akma - mula2 jea seronok...pastu wat tak tahu..
ntahlah...

~ain said...

tomeinya!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails