Followers

Saturday, November 13, 2010

MITI - GROOM BIG!!

The infomation about MITI.

Tengahari semalam, lepas meeting dari jam 9.30am ke 1pm dan akan bersambung petangnya juga pada jam 3pm. Aku and the geng pergi ke Putrajaya. Cadangnya hendak ke expo barangan buatan Malaysia. Walaupun hakikatnya tidak confirm expo ini sudah bermula atau tidak.
Sampai disana, rupanya sudah bermula pada hari itu.
Maka kami berpecah dua-dua semasa masuk ke dalam tempat berkhemas besar dan beraircond. Seronok membeli belah kalau tempatnya sejuk..kan.
Location tempat ini ialah berdekatan Masjid Besi Putrajaya.
Expo ini berakhir esok.
Marilah beramai-ramai kesana. Sokonglah membeli barangan buatan Malaysia. Ada makanan frozen, makanan dan minuman tradisional yang  di komesialkan. Memang ada macam-macam.

Aku beli frozen pau. Satu bungkus ada 9 biji dengan harga rm 4.50. 
Tapi beli 3 dapat harga rm11.

Tart nenas harga rm 15.

Cake coklat comel, rm 3.50

Keropok ikan, rm3

Isi borang survey dan dapat beg ini, free

Pagi ini breakfast kuih pau.
;))

4 comments:

aliaaroslan said...

wah, ni mesti pegi ramai2 ni. jelesnya! teringat dulu pegi putrajaya ramai2 nak cari tudung.

haslina said...

alia -a'ah geng biasa, tp berempat sahaja..
itulahkan..gigih berjalan jauh semata nak shopping..
;))

mahira oya said...

mcm2 ekspo ade ye

haslina said...

a'ah mahira, sokong beli barangan malaysia..

;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails