Followers

Monday, November 8, 2010

Kalau cuti, adakah kerjanya makan sahaja? ;))

Semalam itu aku masak dua lauk sahaja, Breakfast skip sahaja. Sebab sudah lewat ;)).
Hubby request lauk udang. Maka aku pun masa lauk udang banyak sekali hingga boleh makan until dinner. Sayur pula memang fav kami sekarang ini ialah kailan juga mesti campur dengan ikan bilis goreng atau tempe. Sedap.
Aku masak sayur campur.

Udang masak sempoi

Sayur campur + tempe goreng

Sebelumnya, pada hari Sabtunya pula. Aku sefamily ke office aku. Ada kerja yang perlu di selesaikan. Tidak lama di sana, kami ke The Mines. Tujuannya ialah survey hp baru. Kalau ada rezeki lebih, insyallah hendak beli hp next week. Habis tengok hp, tiba masa untuk makan.
Hubby pilih Kenny Rogers.
Seperti biasa, Haziq bukan hendak makan pun. So kami tidak order apa-apa untuk Haziq. Tapi dia makan juga ayam...sikit sahaja.
Sebenarnya aku memang kurang minat hendak makan disitu. Sekalaaaaaaa bolehlah kan. Entah bukan fav pun makan En Kenny ni.
Lebih bagus kalau makan KFC...kan..
;))

The muffins

Original untuk aku

Black pepper untuk hubby

5 comments:

mahira oya said...

lapo laks..terliur nengok ni..

haslina said...

hikhik....
mmg sedap pun..

velasrizal said...

tgk makanan ni teringat tak mkn nasi lagi

Proton Inspira R3 2011

haslina said...

rizal - bz sangat ke hari ini..sampail lupa makan?
;))

~ain said...

kenny's mmg tak berapa sedap bagi ain.. rasanya portion ayam dia mkin sikit.. sesuai kot untuk berdiet.. heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails