Followers

Thursday, November 18, 2010

Kosong jak.


Hari ini aku kerja. Bukan pasalnya cuti aku tiada, tapi sebab aku hendak kerja. Cuti aku masih berbaki lebih dari 10 hari termasuk lagi dengan cuti gantian juga.
Pagi tadi malas hendak pergi kerja awal. Aku confirm office mesti kosong kalau datang punch jam 8.15am. So aku keluar lewat sikit dan punch jam 9.00am. Terkejut juga sebab di bandar tasik selatan pun tetap jamming juga musim cuti-cuti ini...ermm. Kalau tidak jam 8.45am sudah boleh sampai office gitu.
Di office cuma ada beberapa orang sahaja. Oklah, dari tiada orang..kan. Yang tidak seronoknya, kantin cuma buka 2 kedai sahaja. Satu kedai roti canai dan sedap-sedap aku sampai, kedai satu lagi buka. Ok lah, aku dan kawan  makan nasi goreng dan scrambles egg. Kedai itu memang jual makanan ala-ala western gitu.
Terpaksa makan dengan cili sos..hikhik.
Okieslah, hendak sambung siapkan kerja.
Selamat bekerja pada yang bekerja hari ini.
;))

6 comments:

mahira oya said...

maleh keje tp super byk keje..

haslina said...

mahira - akak pun malas gak..tp mcm da x kuasa lagi nak wat semua kerja sekali gus lagi...so di kesempatan yang ada ni...alhamdulilah dapat gak siapkan kerja sikit2...
seronok gitu..

ciEk NiENa said...

selamat bekerja akak :)

haslina said...

tq..alhamdulilah..selamat akak bekerja hari khamis dan jumaat lepas..walaupun kureng sgt org di office..
;))

Atia Adina said...

cuti saya ada berbaki lagi 5 hari....simpan tahun depan....hehehhe

haslina said...

ok tu...
cuti saya masih banyak lagi..dalam 10 hari + lagi 2 hari cuti gantian = total 12 hari

;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails