Followers

Wednesday, November 3, 2010

Happy Birthday to you my DEAR

Happy Birthday to my beloved Hubby.
(Picture masa bujang)

Baru-baru ini birthday hubby yang ke 33. Kami cuma beli kek dan masak-masak di rumah. Gambar makanan letak dalam next post nanti.
Order kek di Tesco Ampang. Ada kedai kek disitu. Pointnya mencari gambar Woody atau Buzz Light Year, cartoon kegemaran Haziq. Bolehkan, kek birthday dibeli untuk Haziq.
;))
Maka di Secret Recepi pula cuma ada cartoon Naruto sahaja kalau tidak silap aku. Pergi kedai cake lain dekat-dekat rumah pula cuma ada cartoon Disney. Terjumpa kedai ini, tengok-tengok ada cartoon itu, terus order. Kek Woody perisa black forest. Harga cuma RM 46 untuk 1 kg kalau tidak silap aku. Nama kedai itu ialah Lian Bee, kalau tidak silap aku lagilah.


Tengah tiup lilin. Haziq 'tuan punya kek'

Masa ini Haifa tengah tidur. Itu yang tiada picture dia...kalau tidak..erm

The cake. Dalamnya ada buah peach and anggur

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy birthday to ur hubby :) moga bertambah rezeki dan panjang umur :)

haslina said...

amin amin amin..

tq eliss
;))

velasrizal said...

hepi bestday.. sedap kek itu..

Rumah Terbuka Deepavali 2010

aliaaroslan said...

happy birthday utk abg hendra. untukh haziq pon boleh la. hihi

mahira oya said...

happy birthday jugak

haslina said...

rizal - tq...kek mmg sodap..
;))

alia - terima kasih. utk haziq sekali kan...
2x setahun sambut b'day abang haziq nie..
;))

mahira - tq too

~ain said...

hari tu, hubby ain beli kek dalam tu ada pisang.. pening jap makan.. hahaha kalau peach ni sedap kan? ehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails