Followers

Wednesday, December 1, 2010

10 months old

Lihat kasut pertamaku..comel tak?

Mama, Haifa dapat berdiri sendiri-sendiri.

Toy dalam kereta.

Alhamdulilah my queen sudah masuk 10 bulan baru-baru ini.Waima memang umur 9 bulan, Haifa sudah 'petah' berjalan. Bila masuk umur 10 bulan, bagai mahu berlari aku tengok anak dara aku ini. Memang juga sudah pandai kalau ditunjukkan bantal terus buat aksi tidur.
Sama seperti abang Haziq, Haifa pun ada bantal sendiri.Boleh marah pulak tu kalau bantal diaorang ini diambil.
;))
Since Haifa sudah pandai berjalan, itu yang aku minta hubby belikan kasut comel oren itu.

Baru-baru ini memang aku perasaan macam ada 2 gigi Haifa akan tumbuh di bahagian depan. Bagus sungguh Haifa tiada buat perangai merengek-rengek sebab gigi baru hendak tumbuh.

Walaupun belum ada gigi, Haifa pandai sahaja makan benda lembut sendiri.
Kalau makan nasi memang sama macam nasi yang kita orang besar makan, cuma perlu di tambah air putih buat macam sup gitu.

Basicly tumbesaran Haifa tidak jauh beza dengan Haziq, cuma lambat atau cepatnya sahaja.
Happy 10th birthday Haifa Cassandra.

5 comments:

oya said...

happy birthday haifa tomei

Ina Hashim said...

lin,
sll org cakap gitu, cepat berjalan, ada bende yg lambat..cam syafiqah dulu pun cepat berjalan n bercakap tp lambat tumbuh gg

anyway, comei kasut baru haifa n tuan punya kasut tuuuu

haslina said...

oya - hikhik..tq tq
:-)

kak ina - a'ah kak...mmg pernah dgr cakp org tua2 camtu...

hikhik..kasut tu murah je kak...
rm 10...

aliaaroslan said...

budak comel dah besar

haslina said...

alia - alhamdulilah....walau kecik...tapi dia da rasa diri dia da besar sgt da tu..kalau berjalan tu macam berjalan org da besar...
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails