Followers

Friday, December 17, 2010

PNB Park KL


Hari ini insyallah pergi kesitu. Hotel ini terletak berdekatan KLCC gitu.
Petang ini family dari S'pore datang KL bercuti. Diaorang menginap di situ until 21 Dec. Lama gitu..kan. Cuti-cuti hujung tahun lah..kan.
Datang driving gitu naik MPV uncle aku itu.
Lama juga rasanya tidak jumpa dengan family auntie aku ini.
Tidak sabar rasanya nak tunggu malam ini.
;))
Lagi satu, aku tidak pernah pun masuk pun PNB ini. Katanya hotel mahal.
Entahlah, we see it tonight.

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronok nya bercuti2 malaysia gitu..aku dh habis cuti ni mcm mana ..

haslina said...

eliss - aku tumpang sekaki cuti diaorang je...hehehe..

p/s alhamdulilah cuti aku masih berbaki 10 hari.
;))

Mr` komen said...

tempat yg indah khabar dr rupa....huhuhu...klu free boleh la..
klu saja nk menginap kt situ ....kirim salam la jawabnya...

wahida said...

uik...tmpt org kaya tu...
err, salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

oya said...

penah masuk parking kt bwh tu..
dulu buat season parking kt situ

Matjoe said...

so, mahal ker murah rate dia. i think dh mcm standerd hotel 5 bintang jugak ni, by the way, matjoe nak ajak joint my contest:
CONTEST AZAM 2011

byk hadiah boleh menang, termasuk cookies kak ina KL

haslina said...

mr komen - mmg complain je kejanya kan...
;(

wahida - itulah kan...katanya...
ok i will...tq

oya - ooo...klu 2nd car for per room still kena charge flat rate..rm 5
klu hotel lain bukan free ke?

abang matjoe - ermmm...uncle saya bayar sing dollar 800 = rm 1909 for 5 days 4 nights.
ok..nanti pi join contest..
tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails