Followers

Wednesday, September 21, 2011

kasih alia


Tamat sudah drama bersiri ini.
Lama jugakan siarannya.
Mula dari bulan ramadhan.
Aku bajet drama ini habis dalam bulan puasa juga, macam cerita ramadhan terakhir itu.
Tapi hendak buat macam manakan. Panjang ceritanya.
Sekarang ini macam sudah jadi trend, pelakon menyanyikan lagu tema drama.
Rafidah aka kasih alia menyanyikan lagu Teriakan Kalbu.
Sedih bangat melodi lagu ini kan dan kena dengan suara dia.
Sebenarnya banyak juga siri ini aku terlepas.
Aku warded di hospital hari itu pun aku tidak kuasa hendak tengok tv pun.
Masa di kg hari itu memang langsung tiada kesempatan menonton.
Sibuk weh gitu.
Ironinya best tengok drama bersiri ini ialah pada permulaan, klimak dan pengakhir siri.
Tidak perlu tekun layan sepanjang siarannya. hehehehe. Akulah memang gitu kalau menonton cerita bersiri.
Malas hendak terikat.
;))
Kebetulan siaran drama ini ialah waktu kita berbuka, so tertengoklah kan.
Lama-lama itu jadilan macam kewajiban untuk menonton, namun tidaklah ketagih hehe.
Syabas pada Sheila dan suami dengan jalan cerita yang banyak memberi pengajaran pada kita.

4 comments:

mamalieyna said...

betul2x..suka jugak tgk citer ni..dh habis pun..huu~

p/s itula that day, masa lalu area kinrara teringat awk, then bgtau suami, ada mmber blog area sini ni tp dia tgh pantang, kalau tak bleh jemput dtg rumah..bleh jumpa..apapun Insyaallah ada majlis lg nnti, kite jempt awak tau..hee~

Ina Hashim said...

dah habis ke?huhu...tak tengok pun ending dia...apa ending dia eh?

aliaaroslan said...

akak suka tengok citer saya eh. hahaha

haslina said...

eina - waktu drama tu mmg waktu kt depan tv kan.
tq eina. insyallah kita akan jumpa nanti.
p/s setiap kali lalu depan jalan dibomba tu, mesti teringat kat eina.hehe.

kak ina - a'ah kak ina da habis da. qistina&qausar mati kena bunuh oleh penjahat.
mama anis mati sakit jantung.
kasih n qabir sudah berbaik dgn family mama anis.
;))

alia@peminat drama korea - huhuhu, syahdu gitu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails