Followers

Friday, March 7, 2008







Alhamdulilah..setelah bertahun2 lamanyer rumah aku yang chomel diterangi dengan lampu biasa2 - lampu panjang - aje kat siling nun..semalam rumah chomel ku da ada 2 lampu bulat baru. Satu letak kat living room and other one at our
bed room. Insyallah ada duit lebih nanti leh pasang kat 2 bilik lagi dan dapur. 
Before ni mmg guna kipas meja je utk everyroom dan kipas dinding kat ruang tamu. Kipas pun gitu gak beli kipas siling baru.

Seronok tul semalam masa balik dari office..rasa cam ceria ja suasana dalam umah. Dan malam tadi kami satu family asik duk dalam bilik jea. Sampaikan tgk tv pun dalam bilik. Hehhehe..
Semua tu hasil usaha En Hendra aku yg ditugaskan sebagai Menteri Kewangan rumah kami. Bijak sungguh dia wat kira2 utk kami. Iyea lah lagi pun harta sepencarian kami berdua idaklah besar sangat pun. Tapi alhamdulilah..berkat rasanyer rezeki tu. Dan juga mungkin itu rezeki Haziq gak.Klu bagi aku pegang semua duit tu..mmg sah fail. 
Aku mmg x pandai urus duit...hancussss..

Naper x pasang aircond jea kan...???. Aku ni ada masalah byk dengan aircond ni. Aku x tahan sejuk..selalu kaki aku kejang klu sejuk sangat. Masa pregnant dulu pun aku masih leh bertahan dgn kipas jea...cuma kekadang pasang 2 kipas lah. Padahal orang klu pregnant mmg asik panas je kan..padahal aku bukan gitu...aku mmg jenis berdarah sejuk. Sebab tu x pasang aircond..lagipun kami x mampu weh nak guna benda mahal2 tu. Malam td pun aku tido jauh dari kipas siling nun. Aku sejukkkkk....cian kat Haziq dan En Hendra yg mmg nak berkipas jea. 
So aku beralah lah...

p/s...klu sesaper nak beli lampu siling dan kipas siling yg murah leh tanya aku sebab tempat aku beli ni mmg da terkenal dgn barangnyer yg murah. mmg x yah tawar2 harga lagi. kipas yg aku beli tu yg warna gold da sold out masa tu. so beli color silver jea lah.

 




4 comments:

Akinol said...

See Here or Here

haslina said...

ada lagi si jahat2 nie..SILA JANGAN CLICK PADA HERE OR HERE..kerana ada virus

LovelyAyangazli said...

reen :-S tu lah eh apa nye komen tu eh :-Ss kat blog ayg pon ada...

reen :* pasang kipas n lampu baru ye :X mesti sonok kn...

bile nak wat open house :P hik hik :D

haslina said...

ayang :x - mmg seronok..allah murahkan rezeki..dapat merasa barang baru..open house...alah..klu dtg kl..sms jea reen..leh dtg umah bila2 masa jea :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails