Followers

Monday, March 17, 2008

kerja ari sabtu

Hari sabtu hari tu aku kena kerja 1/2 day. Aku mmg kena kerja pun hari tu..So aku leh dapt replace 1/2 day cuti yg bila2 leh aku guna kan nanti. Tapi habis kerja dalam jan 12 pm gitu..mata aku ni da ngantuk bangat. Cepat2 aku pi masuk opis..on kan aircond..dan aku tido tido until 1 pm. Itu pun aku rasa amatlah payah nak membuka mata...pedih..masih ngantuk lagi. Dan En Hendra call pulak..dia suruh aku balik..udah2 lah kerja tu...wlupun sbenarnyer aku bercadang utk teruskan keja until 4.30 pm. Bila suami da suruh balik...jgn lah nak dosa..pi melawan arahan..so aku pun kemas2..off aircond...punch card dan broommmm..

Sampai umah rhupanyer En Hendra telah membuat perancangan utk pergi nonton movie....10'0000 B.C. Memandangkan da ada BABY SITTER utk Haziq..kami bercadang cuma pergi menonton movie pada kawasan berdekatan jea. Yang menjadi pilihan ialah MBO kat galaksi ampang. Jauhnyer cuma kurang 10 min dari umah aku. Aku kuar umah jam 3.30 pm..jam 6.20 pm da sampai umah semula. Ialah baby sitter Haziq..adik bungsu aku da pesan supaya jgn balik lewat. Adik nak pi One Utama nak pi beli jaket...

Aku gi nonton with adik bungsu En Henda sekali. Rasa cam pi tgk tv jea..ialah pi kuar umah terus tgk wayang..abih nengok wayang terus balik umah...itu jea.

Citer wayang tu ok lah juga...kirenye utk mengisi masa sedikit lapang kire ok lah -
Pasal D'Leh (Steven Strait) yg nak selamatkan teman wanita nyer Evolet (Camilla Belle) yg ditangkap. So citer ni tunjukkan bagaimana perjalanan hero nak selamatkan heroin.
Juga aku cuma terfikir..citer ni kononnyer nak merungkai misteri mengenai PIRAMID n SPINX..entahlah orang putih ni...mcm2 kat kepala diorang nak wat solution pasal misteri alam ni.....pengarah nyer ialah si Roland Emmerich.

9 comments:

Ron Southern said...

You sure you want to link to The Rat Squeaks?! I'm not sure, but I'v heard that guy is just short of criminal.

Hmmm, sounds attractive to me!

haslina said...

mr ron..erm i love knows a lot of people..im sorry...its ok for me to link you..:D

Ron Southern said...

Don't let me upset you, I was just kidding you about finding that link to me. It happens every so often that some links like that, someone from far away, and I just drop in to see what their blog is like. Yours LOOKS very good, but of course I can't read much at all! I hope your blog is spreading joy and sweeping up flowers (not a bad job!). (Uh, more teasing!)

haslina said...

:D...thank you mr Ron...pity of you because cannot read my blog content because it written in bahasa melayu..

anyway...tq..please come again and again..

Ron Southern said...

Always fun to stumble into some interesting place by accident! By the way, what did you mean by "tq"? Is that an abbreviation?

haslina said...

mr ron...tq actually is for thank you..

hOtMaMa said...

pegi tgk wayang gak ek...kita pun baru jerk minggu lepas pg tgk wayang..tp citer duyung..hiks!

haslina said...

hotmama :)...welcome to my blog..hehe..tu lah sekala2 jea pi turun tgk movie kat luar...selalu nyer tgk movie donlod jea dr internet..

baby reen kecik lagi..tu yg x leh kuar selalu..

wah penyokong filem melayu...mesti best kan citer duyung...ari tu da tgk the making of duyung..nmp best

Ron Southern said...

tq for the explanation!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails