Followers

Tuesday, March 25, 2008

tuesday BLUES..iye kea??

Semalam dan juga hari ini amat lah sibuk. Hari ini the whole day kena supervise and
examine <--- betul ke perkataan aku ni..final project students. Dan amat tidak seronok sekali dan juga berkali2 apabila jadual utk supervisor dan juga examiner asik berubah2. Pagi td aku da lambat sampai office. Pastu aku tgk budak2 aku duk lepak jea kat depan opis aku. Pelik gak..pehal bebudak ni ada kat sini, bukan sepatutnyer mereka berada di academic block. Rhupanyer...mmg habit seorang perempuan bujang ni yg GAYAT BERKALI2 telah menukar buat sekian kali nyer
jadual utk hari ini. Dan aku yg patut nyer bersama2 bebudak aku pada jam 10.20 am - 12.20 pm telah TIDAK SELAMAT di tukar ke jam 2.00 pm - 3.20 pm. Kecian diaorang..pepagi dtg dgn berpakaian SMART sekali utk wat presentation..tapi telah di tunda ke masa yg LEBIH BAGUS ikut kepala perempuan bujang TU!!!.

Juga hari ini merupakan DUE DATE utk menghantar FINAL marks to exam unit. Aku perlu marking 
paper SOIL sebanyak 50 keping with 4 questions per person... 
total up 200 questions to mark...
aduhhhai. Alhamdulilah paper SA seramai 70 orang da selamat
di tanda dgn tidak riang nyer kerana % student aku failed adalah 
tinggi dr yg pernah aku marking sebelum ni. Aku SEDIH tul....
Lagi nyer lagi aku perlu tanda reports laboratory yg aku x pasti 
baper banyak nyer..yg aku pasti tinggi report tu dalam 9 inchi :( ....ramai studentnyer rasanyer lebih 
100 orang.Agaknyer cukup x stock PEN MERAH aku ek....  



yummy..da lama x makan sate..alang2 keja kat area KAJANG.. kena pi makan sate nie :))

4 comments:

green apple said...

aku pun nak makan satey, tp aku tgh minggu berdiet ni, 3 hari tak mkn nasik, asik cekik sayur je. kalau tak kurus gak aku tak tau la.

haslina said...

Di :)

baguih tul hang ni...da kurus nak kurus lagi..tp mmg respect tul kat org cam Di ni..

SEMANGAT PERJUANGAN HARMONI kuat tul!!!

Ceera said...

baru je citer pasal satay malam tadi, aduh, kelaparan la plak kan...

haslina said...

ceera ~ hehehe..jom makan satay..klu malas pi kajang..pi awan besar RnR :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails