Followers

Thursday, August 14, 2008

Esok cutiiii...



Semalam tengahari masa aku pergi MAHA 2008 tu, aku cuma sempat pergi bahagian KAMBING sahaja. Hheheheh...da kak Ros nak tgk yg itu jea..aku kena akurlah dan memberi sokongan padu pada kak Ros yg mmg berminat tentang penternakan kambing nie. So semalam tu lepas tgk2 semua kambing kat situ, ktorang pergi bhg makanan kambing.
Lepas tu setelah BERPELUH2...basah sungguh baju kurung aku semalam tu..sebelum balik kt orang pi beli buah CEMPEDAK. Saja teringin nak goreng cempedak...malam ni rasanyer baru nak goreng. Malam semalam tu..im tired.
Tempat MAHA tu mmg besar lah..so utk pergi ke bhg perternakan ni..kami kena naik TRAM..tu yg aku bulatkan dalam picture tu. Bayar rm1 utk tiket.
Yang khemah biru picture atas bukit tu adalah tempat pameran utk international product. Erm...idaklah berjalan sakan nyer semalam tu. Ialah kan hari bekerja aku pergi tu..so direct to the point je lah...



Okies...nak breakfast..heheh..baru terasa lapar. Lepas tu nak prepare notes utk kelas 2 - 5pm.

Seronoknyer esok nak pergi jalan2. Memula akan tidor di kuala kangsar. Pastu pagi sabtu..pergi bukit berapit...on the way nak pegi arah taiping. Pastu terus balik KL. Aku da pernah pergi semua tempat tu dulu. Da lama da..masa tahun 2002. Tapi En Hendra tak pernah pergi langsung. Ialah...diakan orang 'jauh'. Untung Haziq..kecik2 da pergi sana sini...mana pergi JB nyer...mana balik S'pore nyer.

4 comments:

Our Dreams Of Life said...

i hv an award for you lin..check my blog k

haslina said...

okiess sista..

:: Wiween laoshi :: said...

waaa kak haslina.kamben2 itu sgt comelllllll laaa! ngeee ;D

haslina said...

ween ~ hehehe...mmg chomel pung...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails