Followers

Friday, August 8, 2008

meeting jea klu hari jumaat..

Hari ni department meeting dari 9 am until 1 pm. Campur sekali makan durian ramai2 lepas habis meeting tu.
Pagi td aku syok sekali kerana tgk stall tempat selalu aku beli nasi lemak masih buka lagi. Aku keinginan sangat nak makan nasi lemak kerang. Memang aku ni suka sangat makan kerang. Sampai2 situ..akak tu cakap kerang da habis..orang yg sebelum aku tu da amek last lauk kerang. Ahhh kecewa nyer. So aku cuba lauk sotong samballah. Apa2 pun boleh lah..asal nasi lemak akak ni..sedhap....sambal dia pun sedap. Stall akak ni kat depan stesen minyak MOBIL sebelum toll mines.
Petang ni pun x dpt nak buat aper2 pun sebab jam 3.45 until 5 pm gitu ada sharing session. As a result satu kerja pun tak dapat buat hari ni.

Malam td En Hendra belanja makan ikan bakar kat melawati sempena birthday aku. Sungguh nyaman dan gembira dalam hati aku makan atas belanjan suami tersayang. Ini kiranyer kali kedua KAMI makan kat situ. Yg syoknyer makanan kat situ ordernyer cepat. X perlulah nak tunggu lama2. Kami makan sotong, ikan kerapu, telor bungkus dan sayur campur. Minuman pulak, aku minum air kopi panas dan En Hendra serta Haziq minum air tembikai. Ya ALLAH punya lah kenyang sangat lepas makan tu. Mmg macam nak tertutup mata ni. Sampi rumah aku layan movie..ntah taju kaper ntah..En Hendra burn citer tu. Haziq pulak sesambil tgk movie tu tertidor dia. Kekenyangan sungguh. En Hendra lepas format pc terus join aku depan tv. Habis jea movie tu terus aku tidur....kenyangnyerrrr..

7 comments:

penny stock tips said...

what happened to the other one?

haslina said...

erm....

Chika Chika said...

happy belated birthday kakak!
:D

haslina said...

nurul...tima kasih...da konvo da kea...

Chika Chika said...

konvo 12hb ni. selasa..
wiwiwi

:: Wiween laoshi :: said...

waaaaaaaaa beshnye mkn ngan suami terchenta. romantik laa kak haslina! eheheheh *jeles nih sbg gadis solo* :p

haslina said...

nurul ~ ooOO..mesti sungguh gembirakan...penat lelah belajar..TERBALAS SUDAH..
selamat berENJOYan...

ween ~ idaklah berdua jugak..Haziq ad sekali...tp sesungguh IM SO HAPPY that time..
jgn bersedih dik...klu gadis solo pun, u still have your own HAPPY time..kan..
akak doakan ween CEPATTTTT berdua ek..amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails