Followers

Wednesday, August 20, 2008

jawab TAG...

Hari ni memang x de kelas. But dari pagi td kerja aku ialah menanda kertas quiz dan assignments. Lepas tu key in sekali markah. Lepas tu kertas2 tu leh bagi semula kat student..dapat gak kurang kan kertas byk2 atas meja aku nie.
Dari petang semalam until nak menjelang tengahari tadi tak de internet. Ni lah baru ada internet nyer.

Rasa nyer hari ni nak jawab tagging dari dik wiween lah. Dia tag aku minggu lepas...

1. 1st time naik kapal terbang :
tahun 2002..pergi menunaikan UMRAH.

2. 1st time beranak :
june 2007

3. 1st time gi oversea :
ntah...mungkin 1977 kot..balik kg di singapore...oversea ke tu...

4. 1st time duduk jauh drp family :
tingkatan empat. masuk asrama sekolah teknik di n9 jea.

5. 1st time keje :

1997 rasanyer..kerja PARTIME banquet di hyatt regency JB. masa tu study kat JB.

6. 1st time rasa gemuk :
tingkatan empat. kan nama nyer HONEYMOON year.

7. 1st time bercinta :
susah nak komen menda nie. aku rasa aku betul2 BERCINTA dgn En Hendra lah...sebab dia suami aku sekarang.

8. 1st time rasa diri cantik :
masa jadi PENGANTIN..rasa nyer lah.

9. 1st time masuk cinema :
zaman sekolah menengah kot..alah cineme murah2 jea gitu kat kg den.

10. 1st time admitted in hospital :
masa bersalin.

dan...aku nak tag to my sista kak Hezlina...DAN pada saper2 yg sudi..tq

6 comments:

nasazfrog... said...

hai haslina lame tak singgah sini... pekabo.. :)

manje said...

salam kenal2 haslina... :)

:: Wiween laoshi :: said...

yay! da jwb tag.egegeg akak! haziq lahir bulan june yek?? waaaaaaaaaaah sama la gemini dgn ween.:D

Our Dreams Of Life said...

lin...haziq bukan ke lahir tahun 2007,sama ngan alysha?isk..silap ekkk

erkk kene tag...nnti la bila senang akak buatkan k

haslina said...

nasa ~ saya sihat alhamdulilah..tima kasih dtg sini...

manje ~ salam kenal2 jugak...

ween ~ a'ah...bulan june ...tp silap tahun pulak..dia lahir 2007...

haslina said...

kak ina ~ rindu nyer kat kak ina...
a'ah...baru pasan...haziq lahir 2007..aduhh...

okies..sila buat ek...tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails