Followers

Tuesday, August 19, 2008

Bz sikit jea hari ni..

Pagi tadi tu ada sambutan kemerdekaan kat MPH office aku. So masuk MPH dalam jam 9am until 12 noon. Tetamu kehormat yg dtg ialah Dato' Jin Shamsudin. Dia bg talk mengenai diri dia dan kemerdekaan. Semua pictures di bawah tu taken by hp jea.

Aku ada kelas jam 2 - 5 pm petang nie. Habis acara di MPH bergegas makan dan wat preparation utk kelas petang.
Malam tadi Haziq potong rambut buat kali ke 4 nyer since dia lahir. Alhamdulilah rambut Haziq lebat dan hitam juga cepat panjang.
Masa aku sampai kedai tu malam td, orang yg selalu guntingkan rambut Haziq pergi solat. So ktorang tunggu lah. Pastu da dekat satu jam tunggu..penat da. Orang tu x balik2 lagi kedai dia. Memang ada sorang lagi tukang gunting kat kedai tu, tp dia kata dia tak biasa gunting kan budak kecik. Abih tu da lama sangat tunggu, En Hendra request jea utk cuba gunting kan rambut Haziq. Alhamdulilah...ok jea orang tu potong.

6 comments:

nanonano said...

botak sudah budak ticit ini,
hihi
:p

haslina said...

heehahaha...tu lah nano..kali keduanyer ticit ni botak rambut lagi..
;)

:: Wiween laoshi :: said...

aiyakkkk haziq kena botak rambut! tp tetap kiut! ehehehe ;p

kak! dato jins dtg kasik talk..perghh..datuk jins tu garang benornye kak.tingat masa ween men teater masa zmn blaja kat ukm. Dia latih citer Harimau Malaya. Dia buat mcm betoi2 tu kak.siap pijak2 bdn abg senior! huhuhuhu

haslina said...

heheh...haziq...maintain jea..

lea yea kea...mmg dia klu buat aper2 mesti serius agaknyer...ngeri tu..

aryllia said...

senang nyer gunting kat kedai...diam jek..tuh

haslina said...

aryllia ~ tu lah...alhamdulilah..diam jea..sampaikan ada org yg tgh tunggu nak gunting rambut tu ingat Haziq ni budak da besar..bila da suda gunting..terkejut diaorang tgk...budak tecik rupa nyer..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails