Followers

Monday, August 18, 2008

wat kerja wehhh..

Alhamdulilah hari ini aku leh pi kerja. Ialah penat badan kan kerna jalan2 ke perak cuti baru nie. Hari ini mmg x de kelas. So aku bercadang nak siap notes utk subject S.A. Hoping dapat siapkan lah notes tu sebab lepas tu aku nak hantar pi printing..esok kelas kul 2 nak pakai da notes tu..wehhh sungguh kelambatan aku siapkan notes....amenda lah cikgu sorang nie.
Wokey..nak buat kerja nie. Pictures pergi perak..nenanti upload lah. Kami sekeluarga amatlah HAPPY kerna dapat pergi jalan2 nie. Kirenyer itu lah PERTAMA KALINYER aku, En Hendra and Haziq totally pergi berjalan jauh hanya kami sajer. . Walaupun kami pergi perak tu SEBAB UTAMA nyer adalah pasal project En Hendra..tp kami amek keputusan utk berjalan-jalan dulu sebelum En Hendra pergi berjumpa Abg Rashid di Bukit Berapit.
Kat bawah ni ada 2 pictures kat kuala kangsar.

2 comments:

:: Wiween laoshi :: said...

yuhuuu kak! ;) dr aritu mau tanya tp lupe. akak ngaja sekola mana yek? beshnye jln2 dgn family.hehe

haslina said...

lea iyea kea...akak ngajar di KLIUC..di kajang...

sungguhhhhhh seronok sangat...insyallah lepas raya nak jalan2 jauh lagi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails