Followers

Thursday, August 7, 2008

Happy birthday to me..

Erm da jam 1.45am..x leh tido lah. Bak kata En Hendra..

"tahulah hari ini BIRTHDAY u...x akan lah sampai x boleh tido"

hehehehehhe. Memang x leh tido..tp habis wat post ni aku tidorlah. Seronok dapat kiss kat dahi dan pipi dari En Hendra dgn mata yg da tutup sebb dia da tidor..tapi aku kejut dia suh ucap birthday kat aku...heheheh

Hari ni 7876 birthday aku yg ke 32 tahun. Alhamdulilah Allah bg aku nikmat panjang umur hingga ke hari ini. Syukur pada umur macam ini aku da jadi ISTERI dan IBU. Tapi aku lahir jam 9 lebih malam. Pada tahun 76 tu aku lahir di hospital besar melaka. Wlu pun separuh adik beradik aku lahir dis'pore dan separuh lagi lahir dikuala pilah..tp naper ek aku sorang lahir dimelaka. Emak kata masa tu abah kerja dimelaka..tp mmg da nak ditukarkan kerja di kuala pilah. Dah aku tak sabar2 nak melihat dunia yg indah ni..maka lahirlah aku di melaka tu. Dan lahir nyer aku tu..lepas tu family aku pindah kekuala pilah. Idaklah family aku duk lama kat situ.

Semalam tu internet MENGONGgggg. Dan aku pulak kurang sihat..kepala berat sangat..sakit. Perot pulak sakittt...bukan kena cirit birit ke...bukan kena sengugut ke..tp amat sakit...Selera makan pun x de. Cuma dapetang tu aku ajak En Hendra pi pasar malam kat maluri..sebab aku nak makan nasi kerabu. So itu lah start aku makan semalam. Siang nyer tu aku cuma minum MILO O dan petang pun minum MILO O.
Hadiah dari En Hendra...insyallah dapat hari jumaat atau hari sabtu...kitaorang satu family nak pergi bandar Txxxxxx...insyallah...En Hendra ada hal perlu kesana.

picture birthday aku tahun lepas. masa ni kira baru2 gak habis berpantang lepas bersalin. dan hari tu Haziq selamat keluar dari hospital kuala pilah selepas warded 3 hari. melihat Haziq sihat merupakan HADIAH paling istimewa harijadi aku yg ke 31 tahun.

oKIES LAH...nak tidor da.

7 comments:

Our Dreams Of Life said...

HEPI 32nd BIRTHDYA LINNNNNN....moga cepat2 bagi adik kat Haziq...huhu

nanonano said...

hepi bufday akak, :)
nk kek spotong, hihi

haslina said...

kak ina...terima kasih...AMIN..

nano...nak kek..mai mai..sini..tima kasih..

Leeds Al-Malique said...

happy birthday!

haslina said...

tima kasih leed..

:: Wiween laoshi :: said...

Akak! ni baru berkesempatan mau jenguk sini.eheheh

Happy Birthday!! ni bunge @}--- utk akak. ;)

syok kan potong kek?? ehehehhe haziq mkn kek x?? :D

haslina said...

ween...tu lah semalam akak mencari2..mana pi adik sorang ni..

tima kasih wish kat akak..
birthday kali ni lom kesempatan potong kek..tu pic b'day tahun lepas..heheheh..
malam td cuma pi makan luar jea..sedhapp..
haziq ok lah makan kek..tapi tak banyaklah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails