Followers

Monday, August 4, 2008

monday yg ok lah...

Erm amat kebengongan utk UPLOAD IMAGES kat blogger ni. Da 2 kali cuba upload tak dapat pun..so x de mood da nak citer aper2. Hari ni kerja macam biasa jea. Duk buat kerja hantar surat sana sini jea. Isnin mmg tak de kelas. Cuma student datang jumpa utk bertanyakan masalah assignment dan calculation utk report laboratory. Lunch td aku kuar pi beli Haziqnyer PEDISURE perisa COKLAT. Kerana Haziq amat tidak mahu makan..selera pun kurang jea. Itu yg aku cubakan dia minum susu PEDISURE tu. Ada 7 FREE samples pedisure KAKAK aku bagi kat aku. Berat 45.7 gram setiap satu gitu utk Haziq cuba. Alhamdulilah dia suka. Itu yg hari ni td aku pi beli yg perisa coklat.
Penat sungguh badan aku bila nak tidor malam td. Apa tak nyer mana penat kenduri ditambah lagi penat pi PC FAIR kat KLCC sesampainye kami dari kg semalam petang tu. Kami makan tengahari kat RnR seremban petang tu. Lapar da..gerak dari kg dalam lepas zohor. Masa tu perot masih kenyang lagi sebab makan mee goreng masa sarapan. Tapi masa dekat2 sampai RnR tu perot mcm da lapar. Jam dekat da pukul 3 rasanyer. So makan nasi dengan lauk lebihan kenduri. Lauk udang + rebung masak lemak cili api dan kari daging kambing aqiqah. Sedhap nyerrrr....alhamdulilah...kenyang gitu..
Malam td masuk tido jam 11 lebih. Tapi aku tido kat sofa sampai pagi...bukan aper..panas pulak rasanyer malam td. Haziq tido kat comfarter dan En Hendra tidor kat katil sorang2. Bawa diri betul masing2..sebab penat dan panas...

2 comments:

Wiween @ Awin said...

akak! mkn kat rnr seremban?? waaaa awat x habaq.huhuk.ween semlm baru tau ade pc fair kat KLCC.cet..ketinggalan di zmn purba sungguh.agaggaga :p

haslina said...

ween..naper..adakah masa itu ween juga berada di sana?...

lea iyea ke..akak da lama tahu pasal pc fair akan ada pada awal august sebab hubby mmg nak beli cd utk donlod movie supaya leh tgk kat dvd player...kan murah kat pc fair menda tu...
alahai cian dia..tp kan negeri2 lain mesti masih ada yg belum ada pc fair..cuba tgk calendar pc fair nie.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails