Followers

Friday, September 19, 2008

aku perlu siap kan teaching file

Sebenarnyer setiap habis semester TF ni mmg kena buat da, tp asik di tangguh2 jea. Baru semalam petang aku terhegeh2 melihat subject mana yg aku belum buat TF lagi. Rupanyer dalam kemalasan aku ni..ada terselit kerajinan yg kekadang sukar utk dijangka...alhamdulilah. Aku da siapkan TF untuk 3 subjects utk semester Nov 07. Punyalah semalam petang macam nak nangis sebab aku mencari2 file utk 3 subjects tu tapi..tak de langsung. Sudah...mana pulak aku nak mencari paper2 exam students yg lepas2 tu. Menda tu bukan boleh di buat2 pun. Cari punya cari...rupanyer da siap menda tu...aku jea da lupa yg aku nie da menyiapkan suku dari keja aku dulu2 lagi.
Yang belum siap ni adalah dalam 6 subjects utk semester March 08 dan separuh dari Nov 07. Tapi semua subject tu da siap dekat 80%, cuma nak siapkan beberapa form jea. Harap2 hari ni dapat siapkan semua lah. Sebab khamis dan jumaat depan ada ISO 9001:2000 Surveillance Audit (Internal Quality Audit).

Malam td ktorang pergi membeli barang dapur di Ampang, sambil berjalan2 di Ampang Point. Rasa dan kononnyer aku nak menengok baju raya. Untuk aku lah...heheheheh..sebab aku rasa baju raya aku yg da siap tu tak sepadan ngan baju melayu En Hendra dan Haziq. Aku luahkan menda tu kat En Hendra...so dia bagi green light utk aku mencari baju lain. Tapi aku ni kekadang cakap jea konon2 x berkenan...last2 nanti aku pakai je baju kurung raya yg da ada tu. Masa on the way balik tu, aku rasa badan Haziq tetiba macam panas. Risau pulak aku, cadang2 nak pi makan roti canai terus x jadi, En Hendra beli bungkus jea. Sampai rumah terus bagi Haziq makan ubat demam. Tapi tgk lah kat pictures tu...boleh dia duduk kat peti ais tu. So kat situ2 gak En Hendra bagi Haziq makan ubat. Alhamdulilah....menjelang masa nak tidor dalam jam 2am tu...Haziq da ok da.
Hari ini aku pakai baju kurung BIRUUUU...

4 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

alallaa...cian haziq x sihat yek kak...:(

haslina said...

tu lah ween...musim2 cuaca tak menentu ni...kecian kat budak2 kecik jea..

alhamdulilah lepas makan ubat tu...x lama lepas tu ok da...

13may said...

jaga diri...

Selamat hari raya!

:D

haslina said...

mr 13may ~ selamat menyambut bari raya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails