Followers

Thursday, September 11, 2008

SMS dari tawau..

Baru balik dari kelas. Td ok lah kelas, dapat juga habiskan topik yg aku plan kan. Habis kelas td aku berbual ngan student aku sorang ni..budak SOMALIA. Selama aku mengajar nie tak pernah tahu pun aku tgh ngajar budak dari SOMALIA,OMAN, NIGERIA dan DVOTI <---betul ke eja nie.
Lain kali lah cerita pasal somalia tu...

Aku tgk HP aku..ada 2 sms. Bila tgk nama En Hendra jea..aku agak mesti citer pasal juadah berbuka hari ini, tp rupa nyer forward sms dari TAWAU..dari UMAH MAK AKU..MAK MENTUA AKU.
ALHAMDULILAH..itu yg pertama keluar dari mulut aku bila baca berita gembira tu. Aku tumpang gembira dengar berita tu. Aku pasti MAK tentu lebih gembira. Dan aku doakan kebaikan dan kegembiraan buat semua. Semoga ALLAH permudahkan perjalanan semua nyer itu nanti..AMIN.

4 comments:

iEn said...

wah2.. dari somalia tuu


p/s: mintak tulung updatekan blog iEn di sini.. bukan Yaniee uhu

Our Dreams Of Life said...

wah lin...multinationality gakla kat sana ek

hehe smsm gumbira ape tuh..org tawau nk dtg beraya sini ke

:: Cikgu Wiween :: said...

aik..hubby akak org sabah yek.hehe.tingat plak yazer..tawau..:D

haslina said...

ien ~ tu lah ramai student luar kat sini...
okies nanti saya betulkan..sowy..

kak ina ~ tu lah kak ina..sekarang ni semua kelas nak SPEAKING london jea..HEHEH

ween ~ gitu lah dik..hubby tersayang tu orang sabah..
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails