Followers

Tuesday, September 2, 2008

banyak keja...

Assalamualaikum kepada SEMUA yg merindui diri ku yg hina ini. Jam da menunjukkan 5.10 pm. Sepatutnyer aku da balik da ni. Ialah bulan ramadhan kan...opis hour habis 5 pm. Penat ni sebab baru habis kelas dari jam 2pm - 5pm. Sebelum balik dapat lah tgk2 kejap internet mengong ni.

Sebenar nyer naper saya tidak berada di alam siber ni sepanjang minggu lepas. Sebab nyer internet TAK DE kat opis ni..sepanjang minggu lepas. Di tambahkan lagi dengan kerja yg terlambak2 kat opis. Aku menjadi taksub dengan menyiapkan kerja. Rasanyer macam nak ambil exam structure jea aku di buat nyer.

Bukan x de internet kat umah..tp sampai rumah mmg da penat da. Rasa nyer paling lewat jam 12 malam aku da tidor da. Penatttttt.......So tidaknyer aku menyentuh komputer pun di rumah until hari isnin semalam. Internet mcm da pupus dalam kepala aku sampailah hari ini...heheheh..

ok lah pada yg prihatin atas 'kehilangan' sementara aku....aku hargai kalian...sayang semuaaaaaaaa...
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN..semoga puasa kita diberkati ALLAH amin..

3 comments:

green apple said...

opis aku gila. tetap nak balik kol 5.30pm. saje nak bagi aku buat kuang ajar. aku balik kol 1.15pm hari ni.

:: Cikgu Wiween :: said...

salam ramadhan buat kak haslina gak! patut laa lama dia ilang.bz yek.heheh haziq sihat? ;)

haslina said...

Diana ~ simpati nyer...x betul nyer management opis tu...
tapi kau lagi ok kan...opis habis 1.15pm..selamat berpuasa ek..

Ween ~ hehe..tu lah..BZZZZzzz..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails