Followers

Tuesday, September 16, 2008

keseronokan berbuka puasa bersama kakak, abang dan adik..

Hari ni pagi nyer bzzzz hal sendiri...hehehehe..
Petang ni pulak, patutnyer kelas sampai kul 5pm, tp sebab aku bagi TEST td so kelas wat minggu depan je lah. Lagipun aku malas lah hari nie..hehehehe..

Semua pictures yg nak di masukkan dalam post hari ni tinggal kat umah..so citer2 je lah. Hari sabtu hari tu sungguh seronok..mmg rasa mcm nak diulang sekali lagi hari tu. Kakak aku stuck dalam jam masa on the way pi umah aku...so diaorang sampai dekat nak jam 7pm. Abg aku lagi best dekat kul 10 pm baru sampai. Adik x dapat datang sebab kereta ada masalah. Tapi wlupun berbuka berempat sahaja dengan si kecik 2 orang tu duk main2 jea kat depan tv. Semestinyer semua orang bertambah2 makan. Kakak aku puji yg nasi ayam En Hendra leh buat jual da...sedap..hehehe.
Di samping nasi ayam, kakak aku ada bawa kan puding <---dia buat...yg lain tu beli jea - karipap, popia basah, air tebu, air kelapa dan sambal udang+petai.
Menjelang jam 12 lebih tu semua makanan da habis. Cuma tinggal 3 ketul ayam sup, puding dan bubur lambuk.

Sebab masih syok berbuka bersama2, hari ahad tu kakak ajak berbuka bersama di bangi. Memandangkan aku masak mee goreng dan kakak aku masak mee hoon utk berbuka, dalam jam 8 pm gitu ktorang gerak dari rumah pergi bangi. Punyalah ramai orang kat restoran tu, nasib nyer ktorang da berbuka dirumah. Ialah bukan aper terlalu ramai orang berbuka puasa di situ...comfirm nyer layanan kurenggg ok. Menjelang kami makan tu mmg da kurang orang da kat restoran tu. Makanan pulak sungguh sedapppppp sangat. Tq to my sister sebab belanja makan....

2 comments:

Our Dreams Of Life said...

wahhh best betul..pegi restoran mana tuh kat bangi?village view?soho?

haslina said...

saya pun bukan pernah makan2 malam kat bangi ni kak...nama jea kerja kat sini..
memula kakak ajak pi soho..pastu x jadi pulak..ktorang makan kat village view..

akak tahu tak saya ni baru lah baru2 ni tahu pasal village view tu...kiranye campur malam tu kali ke 3 saya makan kat situ...
punyalah memerapkan opis nyer budak saya nie..kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails