Followers

Wednesday, November 9, 2011

Lampu tidur portable.

Semalam aku masih bercuti. Entahlah badan letih benar pula rasanya.
Aku mahu story mengenai satu barang baru di beli.
Memandangkan semenjak baby Haqeem ada, aku memang tidak suka bilik tidur terlalu gelap.
Ialah kalau tidur mestinya tutup pintu, tutup lampu mestilah gelap kan.
Kalau gelap barulah Haziq dan Haifa mahu tidur. 
Hendak beli lampu tidur yang guna electric, erm malaslah pula dan macam tidak menarik.
Lagipun lampu tidur besar amatlah tidak sesuai hendak letak dalam bilik sebab Haifa mestinya hendak tolak tariknya nanti.
Makanya kami beli yang guna bateri sahaja dan bersaiz kecil.
Mudah di bawa ke mana-mana dan semestinya hubby letak nun atas almari tau.
Tinggi gitu. Terang satu bilik. Rasa macam tidur berlampu gitu.
Harga RM 15 sahaja.
;))
Beli di pasar malam masa balik kg raya haji lepas.

De kotak.

De lampu.

On lampu. terang..

7 comments:

Ina Hashim said...

akak pun ada satu, hubby belikan...kaler biru tapi tinggal kat umah Semenyih

haslina said...

ooo..sama kita.
comel dan mudah di bawa ke mana2 kan kak.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun ada satu. pakai time blackout :)

oya said...

lampu neon..

haslina said...

eliss - mmg buat ganti lampu suluh gitu kan.

dik oya - (,")

aliaaroslan said...

saya pon ada beli yang rupa macam ni tapi dia pakai teknik dynamo. kne pusing pemegang dia, then lampu baru nyala. tapi yang bateri ni lagi bagus. nak carilah. nak bawak pegi camping.

haslina said...

akak pernah ada yg teknik dynamo tu. tapi tak pakai gitu.

a'ah kalau pergi camping memang sesuai.
lampunya terang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails