Followers

Friday, May 23, 2008

eRmmm...agak nyer Haziq bercita2 nak jadi CheF atau engINEER comPuter???


Haziq mmg x leh di elakkan lagi klu jumpa komputer dan lesung tu.Mesti dia nak join the club sekali.Pastu dia nak wat sendiri pulak tu.So aku and En Hendra mmg x leh pegang komputer selagi dia x tido...klu tidak...sure nangis bagai..nak duduk..tekan keyboard..gerakkan mouse lagi...macam2 benda kuar kat screen sudah nyer.
Klu masak pulak...dia mmg x leh tak lesung tu..nak jea dia pegang sendiri.Di kg..nenek Haziq terpaksa bagi dia main lesung batu saiz kecik dari picture tu utk Haziq.Lesung kecik tu nenek Haziq guna utk tumbuk inai jea..

3 comments:

kak ina said...

comey je jari kenit pegang mouse tuh

green apple said...

berani ko bagi anak ko pegang lesung tu hoihhhhh.

haslina said...

kak ina ~ heheh..tu lah pasal si kenit tu..mesti dia ingat dia da besar la tu...

Di ~ klu x bagi nanti dia nangissssss :(

weh..amat seronok jadi MRS WAN ek...baru balik dari PHUKET :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails