Followers

Tuesday, May 27, 2008

pertama kali kena TAGGEd..

my KAKAK yg duk kat tronoh tu da tagged myself..heheh..tak pernah nyer kena benda2 gini..pernah baca kat blog orang jea..

Rules:
1. Link to the person that tagged you and posts the rules on your blog.
2. Share seven random and/or weird things about yourself.
3. Tag seven people at the end of your post and include links to their blogs.
4. Let each person know that they have been tagged by leaving a comment on their blog.

seven random and/or weird things about myself....erm..
  • Amat tidak suka join the club dengan orang yg tidak berapa rapat - klu ada function or seminar which will be attending by all department, my self prefer sitting with my close colleague from other's compare sitting with my own department.
  • Tidak suka membazir duit - other word..tidak suka membeli barang baru..sekiranyer barang yg sedia ada masih berkeadaan baik..wlu pun En Hendra da selalu bising.."naper u asik pakai t-shirt tu jea"..im so happy like that..
    Dalam mulut ada simpan BIG DIAMOND - suka mendiamkan diri klu dgn orang yg tidak berapa di kenali..saya amat tahu..orang selalu berkata saya ni SOMBONG orang nyer..tapi klu da kenal...u will know who i am...klu tidak x akan lah satu masa dulu aku pernah da dekat sampai office..tapi aku patah balik sebab ada seorang officemate yg totally aku tak rapat call aku..masa tu dia tgh mengandung dan mmg kekadang dia akan tumpang kereta aku utk pergi kerja...SO AKU PATAH BALIK SEMATA2 UTK AMEK DIA SEBAB AKU SIMPATI KAT DIA MASA TU TGH PREGNANT..
  • ntah naper aku x suka sangat baca NOVEL cinta bahasa melayu...
  • kELAKAR mmg kelakar...tidak pernah aku terfikir aku akan kerja seperti yg aku kerja sekarang nie..ImPIAN aku masa study dulu ialah working as practice engineer..tapi tu lah...kita hanya mampu merancang..ALLAH tentukan semuanyer..
  • umur 17 tahun da ada umah sendiri..ABAH present kat aku..rumah teres 2 tingkat kat bandar senawang..
  • aku amat payah nak SESUAIKAN diri dengan environment RAMAI PEREMPUAN....sebab dari sekolah menengah teknik sampai masuk Univ..bertahun2 hidup aku dgn ramai lelaki jea...sebab tu aku tak ramai kawan perempuan...kat opis ni pun aku tak de close friend....aku tak biasa!!!!
then....Tag seven peoples -

1. Nurul
2. Ceera
3. Suki
4. Hotmama
5. Diana
6. Nasa
7. Chem

2 comments:

green apple said...

aku dah buat beb..

haslina said...

oooo...tq...nak pi tgk sat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails