Followers

Tuesday, May 6, 2008

hari ibu kan hari ini...


Hari in Hari Ibu..so aku ucap kan SELAMAT HARI IBU PADA SEMUA IBU2 yg baca blog aku lah.
Ini pertama kali lah aku menyambut hari ibu ni sebab Haziq baru jea di lahirkan bulan June tahun lepas.Memang terlepas lah sambutan Hari ibu tahun 2007 :)
Tadi habis kelas kul 4 pm td...En Hendra wish SELAMAT HARI IBU kat aku through YM...tq sayang..

Naper ramai bloggers tak update blog ek...Ke kerana sekarang nie musim panas..so semua orang kering idea....or..kerana tak cukup makan..ialah kan beras da kurang sekarang nie..so semua orang x de power da...
naper ek korang...risau pulak den...

5 comments:

ina said...

errr lin, bukan ke hari ibu 11 Mei kan???

haslina said...

oooo...iyea kea kak
nampaknyer ter cepat lah pulakkkk
:)

mochitsuki said...

pc prob aa mrs hendra..
tape2.. lepas ni..
kembali aktif ek..

green apple said...

hepi mothers' day kat ko gak.

kat aku? tak nak wish?

oh, lupa pulak, aku masih anak dara.

haslina said...

suki ~ hehehe..iye kea..cian dia..

diana ~ sebenar nyer aku tercepat wish tu..tq wish kat aku ek..

dara....redza tu mana dtg nyer...

hepi mothers' day kat kao gak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails