Followers

Monday, November 16, 2009

Huggies.

Drypers free from TESCO and Huggies stok untuk bulan ini.

2 sampul surat free huggies.

Free huggies 2 keping pull up pants and 4 keping saiz M.

Hari sabtu lepas dapat lagi free huggies. Ahak..kami memang rajin isi form untuk dapat free huggies ini. Yang dulu-dulu dapat pun masih belum di pakai. Ada semuanya di simpan rapi dalam almari. Entahlah...kalau free ini, sayang pula hendak di gunakan. Lawak je kan...

Yang drypers itu pula memang free juga dari Tesco. Itu pun sudah lama dapat. Juga tidak di guna-gunakan lagi.
Dan Huggies L68 itu tidak lah free pun. Itu kiranya last stok untuk bulan Nov yang masih belum di buka. Lagipun satu pek lagi itu masih ada lagi separuh yang telah di buka. Juga masih merata-rata huggies yang telah dibuka untuk stok dirumah, stok dalam kereta dan stok dalam beg Haziq.

Walau bagaimana pun banyak stok sana sini, tetap juga kami membeli 4 pek stok huggies setiap awal bulan.

7 comments:

Ina Hashim said...

bestnya byk free gifts...tp akak dah lama x beli huggies ni since boycott arituh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x penah guna huggies..hidup drypers tapi kalo free boleh ajer kan..hahaha

haslina said...

kak ina guna CD Lunatot kan....

eliss ~ ada free drypers sekeping je lah klu kau pergi kaunter pertanyaan di TESCO.
;)

mamalieyna said...

free mmg best..! kite lak beli drypers dpt free 2 drypantz..kiut + kemas je..msh tersimpan..hehe..

haslina said...

itu lah kan mamalieyna, klu free ni sayangggggg nak pakai...
hik hik...

maidatul said...

syokkk lea nak gak...

haslina said...

akma ~ pergi daftar di laman web huggies...
nanti free sample di hantar terus kerumah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails