Followers

Friday, February 13, 2009

aku hari nie..

Salam..baru hari ni nak pegang keyboard semula. Alhamdulilah aku da bertambah sihat..tp lom 100% sihatlah. Hari ni masih MC lagi. Semalam lepas jumpa Dr Lim..aku minta MC lagi...sebab rasa badan masih x sedap jea. Insyallah hari isnin depan aku akan mula bekerja. Kelopak mata kanan da boleh berkelip sendiri dalam separuh jea. Mulut pulak..masih belum fully boleh senyum mcm biasa. Ntahlah camna aku nak ngajar nanti.

Kat bawah ni menu lunch aku masa warded hari tu. Chicken chop + sup carrot...sedap dan hari last masa kat hospital tu aku minta nasi + ikan paprik...sedap gak. Memang aku puji makanan kat hospital tu..semua nyer sedap.


Hari ini aku masak PAPRIK SOTONG..mmg fav aku lauk nie. Lama aku cuti masak2 ni since aku sakit hari tu.


Terima kasih pada kawan2 bloggers yg support aku masa aku sakit ni...sokongan kalian amat aku hargai..

6 comments:

Chopper Wallpaper said...

Happy Valentine!

haslina said...

ermmm...im not celebrating valentine...
sorry..

Ina Hashim said...

Linn

Get well soon kay...moga sembuh 100%
btw, cane?preggie ke tak?declare la cepatttt

haslina said...

kak ina ~ amin..
miss u...tima kasih..
ntah lah kak pasal preggie tu..x check pung..
sebab sepanjang saya sakit nie mmg saya bdn asik letih jea...x larat nak fikir aper2 pung..

kak ina kl said...

salam lina...rupanya demam ye..rajin-rajin makan ubat dan akak doakan semuga kamu cepat sembuh..

haslina said...

salam to kak ina jugak...terima kasih kak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails