Followers

Monday, February 2, 2009

im warded at PANTAI INDAH MEDICAL CENTER today. - UPDATE 9PM

Im warded today at PANTAI INDAH MEDICAL CENTER at pandan indah because of BELL'S PALSY.
Nampak kan muka aku sebelah kanan tu tgh temporarily paralyse. Tu picture masa kat spital jam 3 lebih td. La ni aku balik kat umah jap utk amek barang2.
Ermmmmmmmm tido spital...i don't like its..

Orang2 yg tgh tunggu appointment jumpa Dr Lim hari ni...Dr Lim tu ok lah..friendly

Bilik Dr Lim - picture below.
Kaunter registration. Staff kat sini semuanyer ok lah..


UPDATE - 9 PM

Bila part ambil darah ni kan..cam lawak jea kan. Bukan aper nye...orang selalunyer mesti ambil darah kat lengan..tp masalah nyer aku ni..part lengan tu kureng urat..cam urat nipis gitu..heheh
So dari nurse tu terkial2 tunggu urat kat lengan aku timbul...aku direct cakp..saya ni klu amek darah mmg kat tangan jea. Ada ke nurse tu ckp aku ni kire tahan sakit lah sebab klu amek darah kat tangan kan lebih sakit kan....tp..TAK DE LAH...OK JEA AMEK DARAH KAT TANGAN..bagi aku lah...
Muka masih maintain senget..sakit ooo belah kanan muka aku tu..

Aku ada sebab mintak ward 4 beded wlu pun aku leh dapat single room..

Menu dinner..cadang nak mkn western..tp aku lambat check in..so diaorang serve jea aku ngan aper yg tinggal...aper2 pun boleh..ALHAMDULILAH..

ESOK AKU ADA FISIOTERAPI DALAM JAM 8.30AM..

5 comments:

Ina Hashim said...

Lin,

Ya Allah...sampai kene admit hosp ye?sian Lin..akak doakan moga Lin cepat sembuh ye...take care okay...

haslina said...

a'ah kak..teruk gak sakit saya nie..nampak luaran ok jea..
tima kash kak..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ish..sakit2 sempat lagi blogging..nway, moga cepat sembuh..

maidatul said...

akak x sangka sampai macam tu sakitnye...pepehal pun syukur Allah uji akak...semoga tabah dgn ujianNya...akma doakan akak cepat sembuh...Chaiyuk...chaiyuk...chaiyukkkk...

haslina said...

elis ~ hikhik...amin..tima kasih

akma ~ tu lah..dugaan ALLAH..akak redha..
tima kasih dtg melawat td..tp tu lah..x sempat nak berbual pun..
hari rabu klu free dtg ek..in between 12 to 2pm..akak ada dlm wad rasanyer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails