Followers

Saturday, October 8, 2011

Hanya Kosmo!


Hari ini memang sudah berhajat besar. Mesti beli suratkhabar realiti. Sebab utama mesti kononnya hendak tahu lebih lanjutan dan kupasan mengenai belanjawan 2012. Walaupun memang sudah mendengar dan melihat di berita semalam, tetap hendak baca lagi untuk kepastian nyata.
Memandangkan keluar dan membeli pada masa peak hour. Makanya yang ada cuma suratkhabar Kosmo. Yang brand lain sah-sah sudah habis.
Hendak atau tidak layan sahajalah.
Harapan tidak kesampaian pun, cerita di Kosmo sama sahaja seperti yang aku sudah tahu.
;((
Tapi tetap simpan niat, esok mesti beli lagi suratkhabar utama.
Sungguh-sungguh Terima kasih PM.

2 comments:

aliaaroslan said...

saya baca kat online je kak.. hehe. bila masuk kerje balik kak?

haslina said...

hari ni yg macam teruja nak baca 'real' suratkhabar gitu.
;)

17 oct. lagi seminggu gitu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails