Followers

Tuesday, April 15, 2008

10 bulan da umur Haziq..


Kat atas tu pic masa pertama kali Haziq pakai baju tidor..so chomell aku rasalah..x tahu lah mata orang lain camna kan...
Alhamdulilah hari ni 15 april,my Haziq da berumur 10 bulan.Bertambah satu bulan lagi umur anak sorang aku nie.
Erm..aper ek perkembangan terbaru Haziq..part jalan..da ok da..cuma lom leh jalan jauh2 sangat lah sendiri..cuma takat 7 ke 8 langkah gitu rasanyer.Still fav. Haziq makan macaroni!!.Suka tengok iklan tv.Aku rasa mmg semua bebudak kecik sukaaaaa tgk iklan..sebab iklan kan ada banyak color2.Masa tidor yg masih lama..bangun pagi pun da lambat.Still kuattt minum susu
  • Kurenggg sangat suka makan nasi...but whatever parent dia makan..mesti dia nak sekali.
  • Suka Explore aper2 barang kat umah...so klu terleka..habis lah segala remote control kat umah tu di buka tempat baterinyer dan bateri tu di keluarkan nyer..
  • Paling suka duduk kat dapur..tgk aku masak kea..cuci pinggan kea.
  • Suka tengok En Hendra repair komputer.
  • Suka ketuk pintu bilik air.So klu nak bilik air mesti kena nyorok2 dari Haziq...klu tidak kan..leh dia tunggu jea kat depan pintu bilik air tu..sampailah orang keluar..
  • Pandai da bagi barang klu orang minta dari tangan dia.
  • Amat tidak suka pada barang mainan..
  • Still masih active berlatih untuk berjalan lebih lancar..
  • Tidak suka bergambar..sama cam emak dia..so amat susah nak ambil gambar Haziq ni...klu dapat tu kira ok da tu..

4 comments:

Anonymous said...

tgk pic no 2 tuh macam budak dah setahun lebey la lin...muka mature..hehe...chomeyyy

[kak ina]

haslina said...

tu lah si kecik tu...ada gaya seorang abang kan..

tp adik nyer lom muncul2 lagi...

Ms_MER said...

so cute la pki pyjamas. Aku pon la ni suka anak aku pki bj tido camtu..cam budak besaq gitu hehe

haslina said...

ms mer ~ welcome to my blog...tq...
tu lah..suka sangat tgk si kecik pakai baju gitu..so cute kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails