Followers

Monday, April 28, 2008

ari isnin pulak sakit kepala yea..

Sakitnyer kepala aku hari ni.Nak kata demam tu idak lah.Tp sakittt kepala.Td masa ngajar pun aku cuba gak tahan.Cian kat student aku..x akan lah aku nak cancel kelas kan.So aku ngajar jugak lah.Tp la nie aku duk fikir..larat ke aku nak ngajar petang ni...kul 3pm - 6pm.Dan lah students 50 orang..subject mengira...aduh...structural analysis.Sah2 nyer aku kena ngulang satu perkara berulang2 kali supaya students aku faham.Dan di masa aku ulang2 tu...aku takut aku pulak yg pusing2 kepala da.Tgk lah camna nanti...antara aku bg nota je kea..atau camna ek..Sedangkan klu keadaan aku sihat walafiat pun aku leh sakit kepala ngajar diorang.Ni lagi time aku da sakit kepala nie....aahhhh...
Aduh camna nie...peninnnnnn nyer.

2 comments:

ina said...

siannya..amik la mc...jgn paksa diri tau

haslina said...

ina ~ tq...cian kat saya..nak amek mc camna ek..kelas pulak ada..x sampai hati pulak tgk student...:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails