Followers

Friday, April 11, 2008

my chomelll

Malam td my Haziq pakai baju tidor baru.Apa yg special pasal baju tido tu ek??..x de aper yg special pun..harga pun rm10.Beli kat pasar malam di Maluri.Tp baju tido ni baju tido yg biasa orang da besar pakai tu...baju cotton..corak petak2.

Haziq look so cute bila pakai baju tu.Nampak macam budak da umur 1 tahun je si kecik tu.So chomelllll...

Dan malam td Haziq da menambah kan langkah berjalan nyer ke 6..7..8 steps.Pastu siap leh stand still lagi.Kira ada nampak confident kat muka Haziq yg dia da boleh sedikit berjalan dan berdiri sendiri.Ooo...Haziq mama...rajin betul yea practice.

Semenjak 2 menjak nie, Haziq memilih sikit utk tempat tido.Dia da boring tido atas tempat tido dia.Mungkin sebab tempat tido dia x 
seempuk tilam vono mak bapak dia kot..Klu da tido kan Haziq..selalunyer 
turunkan dia letak kat comforter@tilam dia.Banyak kali dia mesti terjaga 
semula..ialah..x empuk kan..As a result..kami kena letak dia tido lelama sikit..kasi lena
bebetul..barulah turun letakkan dia kat tilam dia.Klu tak kekadang dia leh 
terbangun semula..pastu nenangis kat tepi katil tu..mintak di letakkan semula kat
atas katil beside emak abah nyer..Haziq ni since dia start tido lasak..mmg kami da
tidokan dia memalam kat tilam yg dihamparkan kat tepi katil ktorang.So tidolah
Haziq sorang2 kat situ....

2 comments:

Anonymous said...

mana chomelll nyer gambar???biasalah tu..mmg elok tidokan dia kat bawah..umo2 camni,kejap je sedar tak sedar leh tergolek bedebub ke lantai
(kak ina)

haslina said...

heheh...kak ina..nanti saya masukkan pic chomelll tu..

tulah...mmg dr balik dr kg masa habis pantang mmg da tido kan haziq kat bawah sorang2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails