Followers

Sunday, April 27, 2008

update sikit Haziq..

Gigi Haziq da tengah tumbuh yg kelima dan keenam.Bahagian atas kiri satu dan kanan satu.Alhamdulilah, Haziq panas badan sikit jea..sebab tumbuh gigi baru lagi.
Sekarang ni Haziq suka sangat jerit2.Ialah tengah duduk2 main sorang..dia leh jerit2..kuat pulak.Bukan nyer ada paer pun..sajer suka2 dia jea.
Sekarang ni lah Haziq baru lah nak belajar lambai byer2 kat tangan dia.Before ni mmg Haziq tak tahu lambai2 pun.Dia cuma tahu salam pastu cium tangan.
Semalam tu jenuh orang kerja kat kedai makan tu..duk layan Haziq lambai tangan byer2.Gitu lah Haziq..klu belajar satu benda baru..mesti nak keep practice jea.Amat rajin anak sorang nie.
Si kecik ni pelik tul..dia amat tidak suka tgk tv..takat kartun2 tu x yah lah.Memang dia wat tak tahu jea.Kekadang tu jea dia tgk tv..klu time ada iklan.Budak2 mmg suka benda color2 nie.Klu mainan pun sama.Bukan dia nak main pun barang2 permainan.Dia lebih suka main HANPHONE,KERTAS,REMOTE CONTROL KIPAS + TV + DVD PLAYERS,TISU,KOMPUTER.
Klu pepagi benda pertama dia buat lepas bangun pagi ialah berjalan satu rumah.Habis semua tempat di lawatnyer.Pastu dengan kaki berjingkit2..jari2 nyer cuba nak tekan keyboard kat atas meja komputer.Dia tahu keyboard tu ada kat mana wlu pun dia bukan nyer nampak pun benda tu.Lepas dpat tekan beberapa button..baru lah dia start round satu rumah semula..sampai lah dia puas.Berpeluh2 badan nyer lepas tu..Tapi dia still happy jea..itu lah MUHAMMAD HAZIQ yg lebih suka berjalan dan berjalan.Ialah..benda baru mmg lah tgh seronok kan..

3 comments:

ina said...

fuhhh..encemnyer budak kecik nih...

haslina said...

ina ~ alhamdulilah...tima kasih..
ikut rhupa bapaknyer yg hensem kot..

haslina said...

aduh...kak ina rhupa nyer...sowy ek..tak panggil kakak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails