Followers

Wednesday, January 28, 2009

aku sakit..

aku sakit...hari ni masa drive gi kerja td...aku patah balik kerumah...sebab rasa mcm tak yakin ngan penglihatan mata aku..ni baru nak pergi klinik..tak tahulah naper aku nie..nanti kena gi opis gak sebab nak anta soalan exam...ok..

update----
baru balik klinik td. Dr cakap aku kena menda nie --------- > Bell'S Palsy. Bibir aku mcm mengherot ke kiri..rasa macam kebas gitu since semalam. Pastu kelopak mata belah kanan x leh nak tutup sendiri...sebab tu aku tak leh nak drive sendiri...Aku dapat MC 3 hari gitu...Tapi hari isnin kena pi check up sekali lagi. Dr ckp aku nyer sakit ni kire minor lagi..insyallah cepat baik..ntah lah kan..Sakit ni dtg dr virus...

dr kata menda ni selalu kena kat orang pregnant.....ahah...ntahlah...aku x check aper2 pung....

6 comments:

qaseh heedayah said...

semoga sis cepat sembuh ye!! :)

maidatul said...

nape asyik sakit nie...ke da ada kot...semoga cepat sembuh...n mudah2an ada la kalo dr da ckp camtu kan...Alhamdulillah...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ish..jaga kesihatan..semoga cepat sembuh!

haslina said...

heedayah ~ amin..tq dik..

akma ~ tu lah...january ni da jadi bulan MC gitu..tu lah...akak mmg mengharap utk ada lagi..
insyallah...

elis ~ amin...tima kasih...

Ina Hashim said...

wah linnnn...preggie kut????pegi la buat UPT cepattttttttttt

haslina said...

kak ina ~ hehehe...masih lom buat lagi nie...ntah lah..

harapnyer adalah kan...amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails