Followers

Wednesday, January 21, 2009

cantik kan...

Hari ni aku ada bz sikit...personal matters. Pagi ni cuma ada pavemnet laboratory je until 11am. Lepas tu da x de kelas da. Tp kena prepare kelas for tomorrow dan soalan quiz.
Aku mmg suka ambil gambar dari plane....cantik kan. Camtu rupanyer klu orang nak lukis peta kan...dulu2. Ni picture masa nak balik da...kirenyer itu picture pandangan Tawau dari udara.

4 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

akak! giler cantik view nih! haziq sihat kak? windu ar. ehehje

haslina said...

ween ~ sibuk nyer cikgu sorang nie since da start sekolah nie....

mmg cantik ween..selagi nampak permandangan selagi tu duk melekap kat tingkap flight jea..hehehe

alhamdulilah..haziq sihat..
akak pun wendu at ween..
selamat ngajar cikgu...

maidatul said...

sempat gak tu ek...hehehe memang cantik...akma dulu pun x lepas peluang amik...view siang n malam...hehehe syokkkk.....

haslina said...

akma ~ mmg memanjang amek gambar jea dari tingkap flight..
mmg sunggggggggguhhhhh cantikkkk...kan..
klu kamera mahal sure leh ambil mcm2 lagi gambar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails