Followers

Thursday, January 8, 2009

Demam and black canyon coffee..

Salam..td pagi ada kelas. Walau pun aku pakai baju sejuk ari ni..dan tgh pakai juga sekarang nie....aku tetap mengajar. Semalam aku MC..sakit tekak..dan demam. Pagi semalam tu Haziq masih demam lagi...jugak En Hendra. So aku kena drive sendiri pi klinik...tp larat lagi lah.
Seharian En Hendra tidor jea..sebab malam sebelum nye En Hendra yg jaga Haziq. Lepas lunch tengahari tu, alhamdulilah Haziq da sihat. En Hendra sambung tido semula...aku pun tido2 ayam jea gitu sebab Haziq tersangat lah active...lari sana...lari sini...so kenalah jaga dia. X nak tido pulak tu. Petang tu bila En Hendra da bangun...aku makan ubat dan terus tido. Tapi wlu pun malam td duk layan movie Fantastic 4 2nd...aku tetap lembik lagi. Jam 12 lebih masuk tido da...tetiba En Hendra datang suh aku makan ubat demam, siap bawakan air sekali...tima kasih sayang. Memang dari petang En Hendra duk tegur Haziq supaya jgn ganggu emak dia nie yg tengah nak berehat dan tido. Si kecik tu bukan kisah pun...duk panjat2 emak dia ajak main jea2.
Tp alhamdulilah Haziq mmg active wlupun baru baik demam.

Hari ahad hari tu, lepas pi beli barang aku ajak En Hendra pi makan nasi goreng. Ialah masa tu da jam 5 pm gitu. Tapi pusing2 gak fikir nak makan kat mana. Fikir2 lagi aku ajak pi JJ maluri, sebab kat situ pun ada beberapa restoran. En Hendra pilih restoran Black Canyon Coffee. Memang ktorang x pernah makan kat situ pun. Kira cuba2 lah tu.

Haziq punyalah x boleh duk diam...habis da semua sudu garfu jatuh ke lantai. Aku order nasi goreng yg ada kebab tu. En Hendra pilih nasi goreng kari hijau dan air tembikai. Nasi goreng En Hendra jea yg sedap...yg lain tu kureng. Kira lepas ni x de kekuasaan nak makan kat situ. Lagi yg best ialah kopi O yg aku pilih...mmg kaw gitu. Aku mmg peminat kopi O. Haziq nyer menu ialah ais cream dan fries+ayam juga free biskut. Balik parent dia yg habiskan makanan tu, Haziq bukan nak pun. Dia nak mainnnnnnn jea. Sebab ada Jcard dapatlah 10% discount makan kat situ.

2 comments:

Ina Hashim said...

makin besar dak haziq ni ye

haslina said...

a'ah kak...da besar da anak bujang saya nie...
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails