Followers

Tuesday, January 20, 2009

bg hadiah utk pengantin and matahari ku...

Semalam petang masa kat office, ada sorang pengantin baru nie. Hari tu dia ada bg aku kad..tp x sempat nak pi kenduri kawin dia nun di hujung negeri selangor nie. Mmg aku ada niat nak bg hadiah kat dia. So kebetulan dia dtg office aku, aku hadiahkan bunga picture kat bawah tu utk hiasan umah yg diaorang baru masuk. Alhamdulilah dia suka..selamat pengantin baru dan semoga kekal selama nyer..amin..


Hari tu masa flight balik kebetulan aku dapat tgk matahari terbenam sebb flight aku jam 6.10pm kan. So dapat lah amek gambar sikit..wlupun biasalah kan..silauuu gitu.

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow..cantiknya...guna dslr ker tu?

me, myself, cici and titi said...

cantikkan bila tgk matahari terbenam....subhanAllah

haslina said...

mana de dslr nyer elis...camera biasa jea ... nikon

tu lah...alhamdulilah dapat tgk...padahal berkali2 ditawau ajak hubby pi tgk kat jeti sunrise or sunset tp asik bz jea..akhirnyer dpt tgk di atas flight lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails