Followers

Tuesday, January 6, 2009

midvalley, manja magazine - update friday 2nd jan 09

Hari jumaat tu...kan da ada post aku tulis quick update....aku cuti @MC. Selesai urusan di kedai tenaga dan di RHB ampang. Aku pi lunch nasi lemak di food court di Ampang Point. Memandangkan tshirt yg nak dicari x de dan x lawa sangat di REJECT SHOP. Lepas solat jumaat tu...En Hendra ajak ktorang pi MIDVALLEY. Aduhhh..malas nyer aku. Penat..conpem penat nanti nie. Alhamdulilah byk gak pilihan baju utk Haziq juga sweater utk En Hendra. Reject shop kat MV tu kirenyer baru jea opening. Kedai nyer besar dan banykkkkkkkkk sungguh pilihan tshirt. Aku mmg x de beli aper2 sebab, Haziq lately ni mmg asik MOODY je klu dibawa beli baju..so lepas baju En Hendra dan Haziq...ok da tu.

Habis pusing2 MV, ktorang pi makan DOMINO PIZZA. Since kakak aku suka membeli berbondong-bondong pizza domino klu nak balik pilah. Last kali, aku dan En Hendra da suka pulak makan domino. Aku rasa pizza dia lebih sedap dari pizza hut dan harga pun lebih murah...heheheh.
On the way balik dr MV ktorang singgah bilik hotel cousin aku utk solat maghrib. Cousin aku ni baru sampai dr s'pore. Saje datang bercuti2 laki bini nie. Kebetulan bday ke 25 tahun hubby Dillah nie, ktorang pi makan di Big Mama kg baru...En Hendra belanja. Lepas hantar dioarang di petaling street...ktorang terus balik.
HEehhe..memandang kan emak aku balik s'pore tu...mmg aku pesankn majalah MANJA aku. Dillah ni yg tolong belikan...so dpt lah aku MANJA tu dari dia msa jumpa tu. Cam biasa free gift MANJA ialah travel beg..syokkk kan..
Cover depan adalah FAHRIN AHMAD....rupa nyer dia ni ada DEGREE in LAW...dasat gak ek..LAYWER patutnyer dia nie. La ni dia tgh hangat dgn pelakon SCHA tu...


3 comments:

anand said...

NICE t-shirts i like the t-shirt which has ENGLAND...

maidatul said...

amboi shopping sakan ek...

haslina said...

anand ~ ooo...that is my hubby choice...happy new year to you..

akma ~ tu lah..x larat2 da kaki ni berjalan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails